Connect with us

Hír

Egyre inkább érik Devonta Freeman kivágása

A Falcons könnyen lehet, hogy hamarosan ki fogja vágni Devonta Freemant. Többen is spekuláltak már ennek kapcsán, most pedig Ian Rapoport erősít rá a dologra. Az NFL Network insidere azt mondta, hogy jelenleg ezen gondolkodik a csapat, ez pedig előrevetíti, hogy valószínűleg meg is történik majd a lépés.

Természetesen nem lesz nagy meglepetés, hiszen már a trade deadline-nál is megpróbálták elcserélni és állítólag a Lions komolyan is érdeklődött a futó iránt. Freeman egyébként is sokat keres, ráadásul az utóbbi három év mindegyikében sérülésekkel bajlódott, így saját logika alapján is rájöhettünk, hogy minden bizonnyal nincs maradása Atlantában.

A Falcons ráadásul elég rosszul is áll anyagilag, ugyanis mindössze $5,3 millió felhasználható kerete van az Over The Cap szerint. Freeman kivágásával $3,5 milliót spórolhat a csapat. A 28 éves játékos 2017 augusztusában írt alá egy öt éves, $41,25 milliós szerződést, az ehhez tartozó elvárásoknak viszont nem igazán tudott megfelelni, még ha nem is elsősorban rajta múlott a futójáték sikeressége (ami épp amellett indok, miért ne adjunk nagy szerződést egy running backnek).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!