Connect with us

Hír

Elkezdte a takarítást a Browns

A Browns új general managere, Andrew Berry megkezdte munkáját és a tegnapi nap folyamán négy játékost is kirúgott – derül ki a csapat közleményéből. Ők név szerint TJ Carrie (CB), Adarius Taylor (LB), Demetrius Harris (TE) és Eric Kush (G). Mind a négy játékost egyébként a korábbi GM, John Dorsey hozta Clevelandbe. Ezzel a négy lépéssel összesen $13,3 milliót szabadított fel a Browns, benyelve $4 millió halott pénzt.

Carrie az utóbbi két évben mind a 32 találkozón pályára lépett és 14 meccsen kezdő is volt, de azért nem teljesített túl jól. Harris hat meccsen kezdő volt tavaly, el is kapott 15 labdát 149 yardért és 3 TD-ért. Kush hét meccsen volt kezdő a támadófalban, Taylor pedig főleg a speciális egységben tevékenykedett.

A Brownsnál várható még két szabadügynök, a safety Damarious Randall és a linebacker Joe Schobert elengedése, illetve a még szerződés alatt álló, de sokat kereső Olivier Vernon is a kivágás sorsára juthat, mert nem igazán szolgálta meg a pénzét – $15,5 millió szabadítható fel az elküldésével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!