About the author

7 Comments

 1. 1

  camillo 7777

  Joe Schobert korábban nagyon ,jó játékos volt. Ennyire visszaesett a teljesítménye?

 2. 2

  pritek

  Amennyire tudom nala inkabb a penz mint a teljesitmeny a gond. De felinfokbol dolgozom.

 3. 3

  Gergely Angyal

  Szerintem még jó, de nem annyira, hogy megérje megtartani nekik.

 4. 4

  reszelo.aladar

  Tehát az folytatódik, ami Clevelandban az elmúlt évtizedekben. Az nagy építés előtt még gondosan felszedik az alapokat. Volt egy média által messze túlhájpolt, de amúgy tényleg nem rossz keretük, amit egy első éves edző vezetett. Majd a tulaj fogja és egy szezon után szétveri az egészet. Hány első éves SB győztes edző létezik?

 5. 5

  reszelo.aladar

  Dorsey 2 évet kapott, ami egy GM székben nagyon karcsú. Green Bayben Rodgers, Kansasban Mahommes, Clevelandben Mayfield volt a legjobb hozzá kötődő pick (GB-nél scout főnök volt), GM posztjain kritika érte a vezetési stílusa, pár legenda elengedése, illetve fizetési sapka parák miatt, de a tehetségekhez mindig volt szeme. Kansasban 9-7 volt a legrosszabb szezonja, utána 3 PO (ebből 2 AFC West bajnok) részvétel követte, az általa megalapozott csapat nemrég megnyerte a szezon utoló meccsét is.
  Kitchens egy kezdő HC volt, amekkora lelkesedéssel vették a kinevezését, annyira lesajnálta mindneki a csapatot már az első hét után. 6-10-zel végeztek, de volt 6-7 a csapat is. Amúgy játszottak 7 meccset PO csapat ellen, így kifejezetten kellemetlen volt a menetrendjük, annyira, hogy pont a szezon elején kapták a legerősebb ellenfeleket.
  Összességében nem tudom, miből lett elege a tulajnak, vagy mit vártak, de Hue Jackson több lehetőséget kapott.

 6. 6

  Cymbee

  Az azért erős túlzás, hogy “az alapokat szedik fel”. A most kivágott játékosok leginkább kiegészítő emberek voltak, vagy pedig a fizetésükhöz képest nem játszottak jól.

  Alapvetően én sem szeretem amit a tulajok csinálnak, de a mostani edző/GM cseréjükkel teljesen egyetértek.

 7. 7

  shagi

  Nagyon jó szerintem sosem volt. Maradjunk annyiban, hogy nem rossz. De a sok tackle nem egyenlő a jó játékkal.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team