Connect with us

Prémium cikkek

Építsünk csapatot Burrow köré! – Bengals FA-kitekintő

Nagyon meglepődnék, ha a Cincinnati Bengals nem Joe Burrow-t választaná az áprilisi játékosbörze első választási jogával, amivel nem csak az új időszámításnak, de a hatékony csapatépítésnek is megágyazhat. Csak jól kell csinálni.

Cap space

Az Over the Cap adatai alapján $44 701 400 áll a csapat rendelkezésére, de ez majdnem kétszeresre növelhető, ha úgy gondolják.

Ha Burrow jön, Dalton mehet. Ha Dalton megy, jön a pénz – utóbbira most égetőbb szükség van, így meg kell válni Red Rifle-től. Kirkpatrick korábbi szerződéshosszabbításánál sokan értetlenül álltak, de most itt az ideje továbblépni. 30 éves, sose tartozott a posztja krémjébe, fölösleges ennyi pénzért a rosteren tartani, főleg hogy az utóbbi négy évben egy szezont sem tudott végigjátszani.

Tévedni emberi dolog. Rossz döntések gyakran születnek. Semmi baj nincs ezzel, ha időben belátod, hogy hibáztál, és vállalva a felelősséget megoldod a korábbi galibádat. Bobby Hart tavalyi szerződtetése hiba volt, de nem szégyen belőle egy év után kitáncolni. Sőt, inkább szükséges lépés. Ne is pazaroljunk rá több karaktert.

A Williams által felszabadult majd’ 4,5 millió dollárt is el lehetne hasznosabb dolgokra költeni, így őt sem marasztalnám.

El lehet még gondolkodni Cordy Glenn ($9,5M) vagy William Jackson III ($9,594M) kivágásán is, de én okosabbnak gondolnám megtartani azokat a játékosokat, akik segíthetnek a fejlődésben. Ezzel máris 80 millióra ugrott az elköltendő lóvé, nézzük meg házon belül kiknek juthat belőle.

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!