Connect with us

Hír

Érdekes fogadási lehetőségek a Super Bowlra

Minden évben összegyűjtjük nektek a legérdekesebb fogadási ajánlatokat a Super Bowlra, idén sincs ez másként.

Most azonban a himnusz hosszára, pénzfeldobásra, a Gatorade színére, valamint az esetleges térdelésre vonatkozó szokásos ajánlatokat rögtön az “ááááuncsi” kategóriába soroljuk, így ezeken gyorsan túl is lépünk. Az oddsokat rögtön az európai szabványra is átszámoljuk. Kezdjünk is hagyományossal:

Ki lesz az MVP? Az egyik QB (1,59x) vagy bárki más (2,4x)

Ha hagynak ki a meccsen mezőnygólt, akkor az hogyan lesz rossz? Balra száll (2,5x), jobbra (2,5x), rövid lesz (2,6x) vagy kapufáról kipattan (6x). – Bears szurkolók előnyben.

Lesz-e a himnusznál rövidebb pontszerző drive? Igen (1,4x) vagy Nem (2,7x) – Így már nem is olyan unalmas, ugye? Egyébként körülbelül szűk 2 perc lesz a határ.

Letartóztatnak-e legalább egyet a pályára lépő játékosok közül a döntő után Miamiban? Igen (8,5x) vagy nem (1,05x)?

Lesz-e áramszünet? Igen (21x – betfair, 33x – betonline) – a Niners utolsó Super Bowlján ugye volt

A pénzfeldobást megnyerő csapat megnyeri-e a Super Bowlt? Igen (1,952x) vagy nem (1,952x) – Ez utoljára 2013-ban fordult elő a Seahawksszal…

Joe Montana a nézőtéren lesz-e ÉS meg is mutatják-e őt a hivatalos közvetítésben? Nem (3,5x) vagy Igen (1,25x) – A legendás QB csak ebben a két csapatban játszott pályafutása során.

Hány visszajátszásos esetnél téved Mike Pereira, vagy egyértelműbben, hány esetben lesz más véleménye Pereirának, mint amit a bírók végül megítélnek? Több, mint 0,5 alkalommal (3x), kevesebb, mint 0,5 alkalommal (1,33x) – Az első elég jónak tűnik…

Hányszor említik meg, hogy az idei Super Bowl napja a Groundhog Day is? (Idétlen időkig mindenkinek megvolt? Ami itt a medve és az árnyéka, az ott mormotával ugyanez- a szerk.) Több, mint 0,5 alkalommal (2,35x), kevesebb, mint 0,5 alkalommal (1,57x) – Nehéz ez, és arról még nem is volt szó, hogy ez “tükörnap” is; 20200202.

És akkor végre (?) félidei show. Shakira és JLo közül melyik villant dekoltázst a Halftime Show alatt? Mindketten (1,4x), csak JLo (3,5x), csak Shakira (3,5x) vagy egyikük se (6,5x) – Mielőtt rávágnánk, hogy mindketten már csak az átöltözés miatt is, de már nyilatkozták, hogy Kobe Bryantről is meg akarnak emlékezni. A hét közbeni sajtótájékoztatón pedig így léptek mikrofonok elé:

 

És a végére néhány gondolkodni való. Melyik lesz több, az 1917 című film Oscar díjainak száma vagy az összes mezőnygól-kísérlet száma? A FG-oké (1,91x) vagy a filmé (1,77x)

A Joker nyer el több Oscart vagy Mahomes passzol több TD-t? Joaquin Phoenix rulez (2,6x) vagy Mahomes (1,48x)

 

További böngészési lehetőségek például erre és erre.

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!