About the author

5 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Fournetten spórolni nem lehet, mert az újonc szerződése teljes egészében garantált.

 2. 2

  renningan

  En ugy tudom, es a spotrac es az otc is azt irja, hogy Fournett alapfizetese nem garantalt. Ha jol emlekszem, akkor a ra kiszabott buntetesek miatt bukta a garantalt alapfizetest.

 3. 3

  acsdav2

  Most, hogy mondod rémlik ezzel kapcsolatban valami. De most az is beugrott, hogy a játékos szakszervezet feljelentette a Jaguarst, mert jogtalanul osztogatják a büntetéseket a játékosaiknak. Azt gondolom, hogy ez elsősorban Fournette-t érinti, mert öltözködési szabály be nem tartása vagy edzésről való késés, ilyen házirenddel kapcsolatos dolgok miatt nem tűnik igazságosnak a garantált tartalomtól megfosztani. De, ha ki is lehet vágni Fournette-t akkor se látom értelmét. 4M-t megér a játéka.

 4. 4

  renningan

  Hát nem tudom. Volt három jó meccse tavaly, amikor szerzett 450 jardot, majd utána nyolc meccs alatt 437-et. Szerintem tök átlagos teljesítményt nyújtott és elég sok Jags közeli oldalon olvastam azt, hogy overall nincsenek vele megelégedve. Most persze a 4 millió nem nagy pénz, de ha ezt egy 5. körös újonc is tudja, akkor meg már inkább költsék valami másra. Legalábbis ha új rezsim lenne, ez lenne a logikus.

 5. Pingback: Marcell Dareus kivágva | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team