Connect with us

Hír

Frank Clark nem áll le, ezúttal Jimmy Garoppolót találta meg

Mióta elkezdődött a rájátszás, Frank Clark megállás nélkül beszólt mindenkinek, akinek tudott, vagy épp magát fényezte. Ezúttal Jimmy Garoppolót találta meg.

 

 

130-140 milliót adtak neki, erre 200 yardot passzolt checkdownokból. Ennyi nem elég ellenünk. Egyértelműen nem volt képes arra, amiért megfizették

 

– hangzott a bölcselet (bár tegyük hozzá, hogy Clark jól játszott, ő szerezte a csapat egyetlen sackjét, ráadásul egy negyedik kísérletnél).

 

Garoppolónak 31-ből 20 jó passza volt 219 yardért, egy TD-ért és két INT-ért. A mérkőzés első három negyedében egyébként nem volt annyira rossz, de a negyedik negyedben – amikor a legjobban számított – pocsékul teljesített.

 

Persze túlzás lenne csak az ő nyakába varrni a dolgot, Kyle Shanahan is nyakig benne van a dologban. A második félidőben indokolatlanul erőltette a passzjátékot annak ellenére, hogy előnyben volt a csapat és a futójátékkal 7 yardos átlaggal haladt előre az offense. Persze egy 27,5 milliót kereső irányítótól valahol elvárás, hogy ha kell, akkor normálisan passzoljon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!