Connect with us

Hír

Gordon szerint a Coltsba megy Rivers

Nagyon érdekesnek ígérkezik a QB-keringő a holtszezonban (holnap reggel podcasttel is jelentkezünk a témában), amelynek egyik résztvevője Philip Rivers. Melvin Gordonnak pedig – aki öt évig volt Rivers csapattársa a Chargersnél, és aki egyébként szintén szabadügynök lesz – van egy tippje, hová igazol az irányító.

Szerintem a Coltsba fog menni. Nem tudom, csak erre gondoltam. Ott van Nick Sarianni, a támadókoordinátor, ő itt dolgozott. Ugyanazt a playbookot használják, így egyszerű lenne az átállás, egyből tudná mondani a többeiknek, mit kell csinálni. Úgy gondolom, ez lenne a legjobb rendszer neki.

– mondta a futó a CBS Sportsnak.

Indianapolis még relatíve közel is van Rivers új floridai otthonához, habár ez már nem autótávolság, itt már repülni kellene. Az ötlet egyébként másokban is felmerült már, a Coltsnak kell egy irányító, Brissett nem megoldás, a roster pedig ezen kívül rendben van. Rivers előtt végre lenne egy kiváló támadófal, és ha Hilton mellé sikerül egy elkapót szerezni (az első körben ott lehet Jerry Jeudy vagy CeeDee Lamb), akkor a skill playerek is jók lesznek.

Mindkét félnek könnyen lehet, hogy ez lenne rövid távon a legjobb megoldás – a Coltsnak viszont draftolnia kellene idén vagy legkésőbb jövőre valakit utódnak, hiszen Rivers már kijelentette, hogy maximum két évet akar csak játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!