Connect with us

Hír

Greg Olsen Seattle-ben talált új otthonra!

Nem tartott sokáig Greg Olsen munkanélkülisége, ugyanis azok után, hogy az újjáépülni igyekvő Carolina Panthers február 3-án kivágta a veterán tight endet, nem telt el három hét sem, hogy új csapatot találjon a játékos. Az már korábban is tudtuk, hogy a Washingtonnal, a Buffalóval és a Seattle-lel is tárgyalt Olsen, a befutó végül az utóbbi lett, tehát nem áll még kommentátornak a 34 éves támadó. A szerződés egy évre szól, maximálisan 7 millió dollárt kereshet vele, amiből $5,5 millió a garantált tartalom.

Mint ahogy nem csak kommentátornak, de korábbi edzőivel, Sean McDermott-tal és Ron Rivearával sem áll újra össze Olsen, hiába tűnt volna kézenfekvő megoldásnak a Bills vagy a Redskins. Az kijelenthető, hogy az irányítójátékot tekintve a legstabilabb csapathoz ment, ahol Wilsonnal könnyen megtalálhatja a közös nevezőt, és jó eséllyel még egy komolyabb bajnoki menetelés részese is lehet.

Mellette pedig nagy kérdés lesz, hogy kit tart még a rosteren tight end poszton a Seahawks, ugyanis Will Dissly nem az első komoly sérülését szenvedte el tavaly, Luke Wilson szabadügynök lesz, Ed Dickson az egész 2019-es szezont IR-en töltötte, Jacob Hollister pedig eddig nem mutatta meg, hogy prémium kategóriát képviselne. Ennek tekintetében pedig nem kis erősítés lehet Olsen leigazolása, még annak ellenére is, hogy karrierje végén jár és teljesítménye szépen lassan, de visszaesni látszik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!