Connect with us

Prémium cikkek

Három lépés a tackle poszt megoldására – Browns FA-kitekintő

Tavaly nem tudott megfelelni az óriási elvárásoknak a Browns, most viszont ismét új general managerrel és új főedzővel vág neki a következő szezonnak a gárda. A várakozások alacsonyabbak lesznek, azonban nem lenne meglepő, ha most már tényleg a rájátszásért küzdene, vagy be is kerülne a playoffba ez a gárda. Ehhez azonban először mindenképpen meg kell oldani a tackle-gondokat. 

Cap space

A Browns már elkezdte a kivágásokat, Andrew Berrry újdonsült general manager lapátra tett négy kiegészítő játékost, TJ Carrie (CB), Eric Kush (G), Demetrius Harris (TE) és Adarius Taylor (LB) kivágásával $13,3 milliót szabadított fel. Így jelenleg $62 millió elkölthető kerete van a csapatnak, ami a hetedik legtöbb a ligában, ráadásul ez még növelhető, amivel akár az első helyre is felugorhat a gárda (mások kivágásainak köszönhetően inkább a top3-ba).

Lapátra kerülhet még Olivier Vernon, aki trade útján került Clevelandbe a Giantstől tavaly, azonban kiemelkedőt nem nyújtott, ellenben szokásához híven nem bírta végig a szezont. Már 30 éves lesz a szezonban a pass rusher, és ugyan még mindig korrekt szinten játszik, kiemelkedőt nem nyújt, $15,5 milliót pedig egyértelműen nem ér meg. Mivel bőven van helye a sapkában a Brownsnak, így nem biztos a kivágása, de az egyértelmű, hogy jobban is el lehet költeni ezt az összeget.

A linebackerknél Christian Kirksey kivágása merülhet fel, hiszen az utóbbi két évben csak 9 meccsen tudott pályára lépni és mindkettő szezont IR-en fejezte be. Egészségesen jó játékos, vezére is a csapatnak, mélységet is nyújtana a poszton, így akár maradhat, de itt is igaz ami Vernonnál, azaz el lehet jobban költeni ezt az összeget. A Browns tavaly draftolt két LB-t (Wilson jó volt, Takitaki nem igazán), így valószínűleg attól függ a sorsa, hogy mit tervez a csapat a lejáró szerződésű Joe Schoberttel. Ha ő marad, akkor minden bizonnyal Kirksey távozik.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!