Connect with us

Szabadügynök

Irányítóbőség a piacon – Top 10 szabadügynök QB

Ritka jó a felhozatal idén irányítókból, még franchise kaliberű QB-t is le lehet akasztani. Sőt, lehet szurkolni Tom Bradynek, hátha tényleg kilép a piacra, lenne pár izgalmas hetünk. De ha a veterán QB marad is New Englandben, akkor is akad még izgalmas játékos a piacon.

 

 

A piac krémje

 

Ha nem lenne franchise tag, akkor még Brady nélkül is lehetne egy extra izgalmas QB-piacunk, de mivel van, így a legjobb elérhető irányítók jó eséllyel nem tesztelik a piacot. Technikailag persze szabadügynökök, szóval nem lehet figyelmen kívül hagyni őket, de a gyakorlatban nem ők fogják vinni a show-t (legalábbis nem a hagyományos értelemben).

 

 

1. Dak Prescott – 4 902 yard, 30 TD, 11 INT, 99,7-es passer rating

 

Nehéz vitatkozni azzal, hogy Prescott a legjobb irányító, akinek lejár a szerződése. Még mindig csak 26 éves, karrierje legjobb szezonját hozta, a veteránok kiöregedésével már top 10 közelinek számít a posztján és jó esélye van arra, hogy a növekvő cap miatt a legjobban fizetett QB legyen. Egy ilyen kaliberű játékost csak a Redskins engedne ki a piacra, a Cowboysnál prioritás a megtartása és a franchise tag a minimum, amit idén kapni fog.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások