About the author

42 Comments

 1. 1

  Danika

  Pár napja kezdtem el azon gondolkodni, hogy mi lenne ha az első három választással irányítok mennének ki, aztán a Giants meg megkapná Chase Youngot. Lehet, hogy New York kék fele mindent megbocsájt majd neki azért, amihez pont, hogy semmi köze sem volt.

 2. 2

  acsdav2

  A Lions után másodszor írjátok ezt a hatalmas baromságot, hogy ezzel felsrófolják a pick értékét. Gondoljátok már át! Szerintetek, ha a Redskins hajlandó tárgyalni a cseréről, akkor bárki is elhiszi nekik, hogy ők QB-t húznának?

 3. 3

  katonadani

  ha nem hiszik el, hogy QBt húzhatnak jó csereajánlat nélkül, akkor kis túlzással nulla a pick ára, mert elég eggyel hátrébb cserélni.

 4. 4

  Fetyke

  Szerintem a Redskins jól csinálja. És egyébként egyáltalán nem biztos, hogy kamu az egész.
  Haskins finoman szólva sem volt meggyőző az első szezonjában. Tua, ha tényleg meggyógyult egészen biztosan előrelépést jelentene számukra.

 5. 5

  Fetyke

  Szerintem a Redskins jól csinálja. És egyébként egyáltalán nem biztos, hogy kamu az egész.
  Haskins finoman szólva sem volt meggyőző az első szezonjában. Tua, ha tényleg meggyógyult egészen biztosan előrelépést jelentene számukra.

 6. 6

  acsdav2

  Nincs jelentősége a Tua-s híreszteléseknek. Ha egy csapat QB-t akar húzni, akkor QB-t fog húzni és nem fog elgondolkodni. Szerinted ha a Dolphins az idei 3 első és következő 2 első kört ajánlaná a Bengalsnak az 1/1-ért akkor ők elgondolkodnának rajta? Rohadtul nem. Ha a Redskins hajlandó tárgyalni a cseréről mindenki tudja, hogy nem Tuat húzzák.

 7. 7

  ewzywv

  Nem értek ezzel egyet. Lehet igazad lenne egy egyértelműen QB hiányos csapatnál (pl bengals), de a Redskins akinek van egy másodéves irányítója miért ne mondhatná hogy “oké igazából nem látjuk franchise irányítónak haskinst így húzhatnánk QB-t, de nem is annyira rossz h ne adjunk neki még egy évet és idén inkább az 1/2-ért kapott extra pickekkel megerősítjük a csapatot”

 8. 8

  Fetyke

  A Redskins nem állította azt, amit a cikk szerzői, az már az ő véleményük. Egyébként nagyjából egyezik az enyémmel is.
  A Bengals pedig 5 első körért dehogynem cserélne ki. :) Van még nekik egy Daltonjuk idénre.

 9. 9

  RvBalazs

  5 első körért bárki és bármi eladó.
  abból egy fél támadó/védő egységet fel lehet építeni…
  Enyire nincs jó játékos egyik évben sem

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Bold:Kiviszik 1/2-n Eason-t.

 11. 11

  acsdav2

  “oké igazából nem látjuk franchise irányítónak haskinst” Pont. Innentől kezdve felesleges a mondat további része. Ha nem látod franchise QB-nak az irányítódat és van lehetőséget egyet draftolni, akkor draftolni fogsz.

 12. 12

  acsdav2

  Tehát ahelyett, hogy behúznál egy Daltonnál jobb QB-t inkább megerősíted a csapatod 3 pickből, futsz egy közepes szezont, hogy top QB ne legyen neked elérhető és megrekedsz Daltonnal ugyanott.

 13. 13

  the12thman

  Lehet hogy próbáltak de Lynchék szerintem úgy voltak vele ha nem Bosat viszi az Arizona akkor nem engedik ki a kezükből. Jóval kevesebb lyuk volt abba a 9ersbe mint a mostani Redskinsbe, de értem mit akarzs mondani

 14. 14

  ewzywv

  Egyaltalan nem. Egyreszt haskins eseteben meg csak 1 evet lattak, keves ahhoz h biztosan megmondjak. Masreszt nemh 32, de meg 16 franchise iranyito sincs a ligaban, de nem is feltetlen kell a sikerhez lsd idei frisco, goff a ramsban, flacco, stb. Ergo a plusz pickekkel fel tudsz epiteni egy sb run csapatot egy kozepesnel jobb iranyitoval is

 15. 15

  Krisztian Fekete

  És még Smith is ott lehet a rosteren, ha akarják.

 16. 16

  acsdav2

  1. Ennek az egész ködösítésnek a Lions és a Redskins részéről semmi értelme a draft szempontjából. Egyedül a Vegasi fogadó irodák miatt kezdték el ezeket a híreket terjeszteni, hogy néhány marha meg tegye a teljesen esélytelen dolgot.
  2. Ha 2 csapat versenyez Tuaért, akkor rohadtul nem lesz elég a Redskins mögé cserélni, mert a másik beelőzhet még. Kivéve, ha a Redskinstől kapnának egy fülest, hogy ők Youngot viszik mindenképp és nem cserélnek hátra. De hát a Redskins miért is osztaná meg bárkivel ezt az infót.

 17. 17

  Fetyke

  Szóval a Lions ezért várja az ajánlatokat. :) Gyanítom várhatja is még egy darabig, mert az ő pickjük jelenleg szinte semmit sem ér.

 18. 18

  Gergely Angyal

  Ez inkább Bol(on)d :D

 19. 19

  chester

  Rosenbol sem lattak tobbet, megis lecsereltek a kovetkezo drafton :D

 20. 20

  the12thman

  Jesszus nyugi, én csak a Bosas hasonlatodra reagáltam hogy csak akkor cserélt volna ki a 9ers ha kimegy elsőnek Nick. És mivel jóval kevesebb lyuk volt a tavalyi 9ersben nagyon nagy ajánlatot kellett volna tenni érte. Itt hoztam fel példának a Redskinst hogy náluk sok lyuk van, ha nem irányítóban gondolkodnak akkor simán elcserélhetik “Youngot” persze ahogy mondtad vaskos áron :)

 21. 21

  Viktor Gál

  Egy faszom van, de felteszem, hogy Gettleman legfeljebb az ágya felett lógó photoshopolt poszteren nézegetheti Youngot Giants mezben. Nincs az az Isten, hogy a passrush-needdel küzdő Lions elengedje őt, Herbertért meg senki nem kinálna akkora ellenértéket. Tavaly meg sem próbáltak Bosaért (vagy az 1/2-ért) felcserélni a csapatok, sansztalan lett volna, akárcsak idén, miután kiment Burrow és Tua.

 22. 22

  bjeela

  Kinemszarjale, hogy mit hisznek? A helyükben elvinném a legjobb elérhető QB-t és utána kérnék érte pickeket, amit pont ugyanúgy rögvest odaadnának érte, ahogy a draft előtt. Amúgy azt baromira nem értem, minek hívják el Burrowt, amikor egyértelmű, hogy a Bengals elviszi? Jó, megnézik, mit tud, nagy kaland. Ezt eddig is megtehették a játékos megfigyelőik, szóval sokkal okosabbak nem lesznek.

 23. 23

  Fetyke

  És ahogy hallom ennek örömére most új üzletbe kezdtek. A két második kört adjátok Carrért, és idén sem kell izgulni a draft miatt.

 24. 24

  bjeela

  Carr kiváló választás helyettesnek MVP Trub mögé és igazán megéri azt a hat második kört még a hülyének is, hátmég ezeknek az agyhalottaknak.

 25. 25

  bjeela

  Hááát, nekem se kutyám, se macskám ewzywv, de azért Flacco esetében baromi nagyot nem tévedett, leszámítva a PO meccseket, mert ott érdekes módon egészen tűrhető volt. Viszont Goff franchise QB, bár nála meg a PO volt pocsék, JG meg ugyebár ahogy éppen felkel az épp aktuális +50-es pornórinyőce mellől(dejazért inkább franchise QB ő is), de a PO-ban ő sem kápráztatott el mindenkit és akkor még finom voltam.

 26. 26

  Fetyke

  Először is nagy kérdés, hogy Burrow jobb e mint Dalton. Egy csodás szezont nyomott a srác az egyetemen, ettől még ne válljon belőle P.Manning vagy Luck szintű tehetség. Fordítsuk meg a kérdést: Eldobnál e 5 első kört mondjuk egy Trub szintű irányítóért?
  Simán elfogadnám az ajánlatodat az 1/1-ért! Aztán legfeljebb később megbánnám. :)

  ui.: Daltonnál jobb irányítót most a piacról is elég könnyen lehet szerezni…

 27. 27

  acsdav2

  Hagyjuk szerintem ezt a témát, mert sok dologgal nem vagy tisztában. A mondanivalód szerint Garroppolo, Goff és Flacco se (volt) franchise QB. Innentől kezdve nincs miről beszélni.

 28. 28

  Krisztian Fekete

  És még Smith is ott lehet a rosteren, ha akarják.

 29. 29

  Viktor Gál

  Ki beszél itt a Redskinsről??? Még egyszer: ha Burrow és Tua kimegy az első két pickkel, nem lesznek a tavalyihoz hasonló magukat földhöz vagdosó Giants-homevideok (mert Gettleman Young helyett DT-t vinne ki). A Detroit nem fogja elengedni Youngot, mert nincs bent olyan QB-prospect, akiért annyit kinálnának, hogy érdemes legyen egy ilyen prémium játékost elengedni. Mi sem engedtük volna el egy sima 1.körért Bosat. Két esetben nem viszi ki Youngot a Redskins: ha Tuaért adnak 3 első kört, vagy ha nekik kell Tua.

 30. 30

  bjeela

  Hogy lehet ilyen ökörséget kérdezni? Húszat is eldobtunk volna Trubért, de nekünk szerencsénk volt és fillérekért megszereztük.

 31. 31

  Viktor Gál

  Én meg azt olvastam – “de NEM értem mit akarZS mondani.” Nem értettem, hogy mi a fasz nem világos, de talán nekem kell kevesebb gyógyszer.

 32. 32

  ahanem

  ha nem akarják, akkor is ott lesz. :DDDDDD

 33. 33

  ahanem

  ha nem éjfélkor kelnék fel reflexből írtam volna a Cards példáját… :D

 34. 34

  acsdav2

  Flacco a határán mozgott a franchise QB vonalnak, de mivel ő a PO-ban játszott hatalmasat szerintem nem lehet megkérdőjelezni a helyét. A fizetése nyilván túlzó volt az nem is kérdés. A két kaliforniai JG engem abszolút meggyőzött. Különösen a műdigó volt bosszantó amikor a Saints és a Rams ellen is le tudott hozni egy GW drive-ot a mocsokja. Ha Shanahan 3&10-re nem All in-t választ, hanem higgadtan egy first downra megy, akkor gyanús, hogy meg lett volna a SB-n is. De áldja az ég, hogy nem így történt. A nő ügyije tényleg ennyire nagy port kavarnak? Eddig ez nem tűnt fel. Azt gondoltam Tibitől ezt is elleste, hogy kell csinálni.

 35. 35

  ewzywv

  Igen de én nem azt mondtam h ez nem következhet be, csakh miért ne gondolkozhatna irányítóban a Redskins, akkor is ha végül nem húzza meg :D

 36. 36

  ewzywv

  mind1 ezen nem fogunk összeveszni h ki szerint ki franchise qb es ki nem :D csak azt mondom, hogy Sb részvételhez se feltétlen kell elit vagy a közeli qb, playoffhoz meg aztán végképp. Elég egy közepesnél jobb qb meg egy fasza csapat remek edzővel. És ezen a sok első körös pick sokat tud dobni

 37. 37

  Krisztian Fekete

  Ki is vághatják.

 38. 39

  ahanem

  Daltonnak biztos nagyobb a keze

  Trub pedig az igazi MVP, érte 10 első kört is eldobnék kérdezés nélkül
  csak az aintsben játsszon

 39. 40

  acsdav2

  Mondjuk ilyen alapon Eli Manning nem, hogy HoF, de még franchise QB-nak se nevezhető. :)

 40. 41

  bjeela

  Van is bennem kétely… ;)

 41. 42

  bjeela

  Határán? Háááát, 84,1-es karrier rétinget azért nem neveznék franchise QB szintnek. Arról nem beszélve, hogy az irányításával a Ravens O 11 szezon alatt háromszor tudott tizediknél jobb lenni ligaszinten – a legjobbjuk tizenegy év alatt egy 9. hely volt -, amúgy közepesnél gyengébb volt az átlaga. Ami a PO beli teljesítményét illeti volt két pocsék, két tűrhető és két kivételesen jó szezonja. Alapvetően azt a Ravenst a védelem vitte a PO-kba, de az nem vitatható, hogy legalább befejezte 2012-ben, amit a védelem kiharcolt neki. Valahogy sosem kellett 300+ yardokat termelnie a temérdek TD-hez… ;) És a gyűrű, de főleg a nagy lé után már nem erőltette a dolgot.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team