Connect with us

Hír

Irányítót vinne a Redskins az 1/2-vel?

Ron Rivera, a Redskins új főedzője elmondta tegnap, hogy minden opció elképzelhető az 1/2-es draftcetlivel. Persze ilyenkor mindenki ezt mondja, így nem is tulajdonítottunk neki különösen nagy figyelmet. Most viszont JP Finlay arról számol be, hogy a csapat vizitre hívja majd Joe Burrow-t és Tua Tagovailoát is, ráadásul nem csak alaposságról van szó, hanem állítólag tényleg számításba veszik egy új irányító draftolását.

Ez két dolgot jelenthet. Egyrészt hogy nem hisznek Dwayne Haskinsben, ami a rezsimváltással elképzelhető, habár elvileg a tulajdonos szemelte ki a QB-t tavaly. Másrészt pedig azt is akarhatják, hogy mindenki azt higgye, készek irányítót húzni, így felsrófolhatják az árat és jó drágán hátracserélhetnek.

Mindenképp jó taktika ez egyébként, bármit is tervez a Redskins. Legrosszabb esetben megismernek két top irányítót, akikből könnyen lehet fontos tényező az NFL-ben, legjobb esetben pedig megtalálják a franchise irányítójukat, vagy bezsebelnek rengeteg picket a jövőre nézve. Már csak az a kérdés, mennyire komolyan gondolják, hogy opció lecserélni Dwayne Haskinst egy év után. A mockok nagyjából 99%-a egyébként a pass rusher Chase Youngot írja a Redskinshez 1/2-re.

Részben ide kapcsolható hír, hogy Tua Tagovailoa orvosi vizsgálata Ian Rapoport információi szerint kiválóan sikerült a Combine részeként. A csípője meggyógyult és a véráramlás is megfelelő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!