Connect with us

Hír

Irsay: Bármi lehet még irányítóposzton

Érdekes helyzetben van az Indianapolis Colts az irányítóposztot tekintve. Írtunk erről az FA-kitekintőnkben is, de tegnap Jim Irsay is ráerősített, amikor sajtótájékoztatót tartott a helyi újságíróknak.

Szerintem Jacoby felfelé emelkedik és időt kell neki hagyni, hogy fejlődjön. Az emberek elfelejtik, hogy Peyton Manning, a valaha volt egyik legjobb – szerintem a legjobb – 3-13-as szezont hozott ’98-ban, majd 6-10-est 2001-ben. Aztán Jacoby hirtelen hoz egy 7-9-et és összeomlik a világ. Sok sérültünk volt, a speciális egység sem volt kiemelkedő, Jacoby először volt kezdő, ezeken nehéz felülemelkedni. De a 7-9 nem rossz.

Nehéz mondjuk összehasonlítani Peyton Manning és Brissett játékát és akármennyire is dicséri utóbbit Irsay, egyre nyilvánvalóbbá vált mindenki számára a szezon során, hogy nem franchise QB kaliber. Így mindenki azt várja, hogy a Colts alaposan körbenéz majd a piacon és akár a draftot is felhasználja arra, hogy megtalálja következő irányítóját, irányítóit.

Minden opció elképzelhető. Nem igazán láttam még ilyen szokatlan évet… Chrisszel és Frankkel beszélgettünk erről, és nagyon nyitottak vagyunk. Nagyon sokféleképpen alakulhat ez még. De jelenleg Jacoby a kezdőnk.

– tette hozzá Irsay, via NFL.com.

A Colts tulajdonosa egyébként arról is beszélt, hogy 2012-ben készek voltak a negyedik kör elején kiválasztani Russell Wilsont (miután 1/1-re kihúzták Andrew Luckot), de Wilson addigra már nem volt elérhető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!