Connect with us

Hír

Karrierje végéig Arizonában akarja marasztalni Patrick Petersont a Cardinals

A múltban volt már szó arról, hogy Patrick Peterson távozni szeretne a Cardinalsból, azonban végül ez sosem vált valóra. A kiváló cornerback most 5 éves, $70,5 milliós szerződése utolsó évébe lép, a csapatnál pedig szeretnének biztosra menni, hogy Arizonában is fejezi be a karrierjét PP.

Steve Keim general manager beszélt erről egy ráadióműsorban, ahol elmondta, hogy elkezdték már a tárgyalásokat egy hosszabbításról, amivel ténylegesen a Cardinalsnál fejezné be pályafutását a kiváló cornerback – aki egyébként a szezon végén azt mondta, maradni szeretne a csapatnál.

Peterson hatmeccses eltiltással kezdte a 2019-es szezont, és a visszatérés utáni első meccsei elég gyengére sikeredtek, akkor azon gondolkodhattunk, hogy utolérte őt is a kor, hiszen idén már 30 éves lesz, ami fontos mérföldkő szokott lenni a CB-knél. Az idény végén azonban ismét javult a formája és az utolsó meccseken már nagyjából a megszokott szinten teljesített.

Petersont az 1/5-ös cetlivel draftolta a Cardinals 2011-ben és zsinórban 8-szor lett Pro Bowler (háromszor pedig All-Pro). Ez a sorozat tavaly az eltiltás miatt megszakadt, kíváncsian várjuk, jövőre milyen teljesítménnyel rukkol elő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!