Connect with us

Hír

Készen áll 30 milliót ajánlani Bradynek a Patriots

Nagy a találgatás Tom Brady jövője kapcsán, de ha igazak Ian Rapoport információi, akkor jóval nagyobb az esély a New Englandben maradására, mint sokan gondolták. Az NFL Network insidere ugyanis arról számol be, hogy a Patriots meg akarja tartani az irányítót és hajlandó is évi $30 milliót fizetni neki – a csapat szerint még 1 vagy 2 jó év van Bradyben.

Ez mindenképp sokat segítene, de Rapoport azt is kiemeli, hogy nem minden a pénzről szól. Brady szeretné, ha a csapat költene fegyverekre körülötte – Michael Giardi szerint ez még fontosabb szempont is. Emellett fontos Bradynek az is új csapata keresésekor, hogy folytathassa a TB12 edzéstervet, ebből a szempontból persze a Patriots előnyből indul másokhoz képest.

Állítólag a Chargers azok közt van, akik megpróbálják majd megszerezni az irányítót és akár a Titans is köztük lehet Rapoport szerint, de a Raiders is felmerült már több helyen. Mindezt persze csak akkor, ha Brady nem hosszabbít előbb a Patriotsszal – amire egy nagy csavarnak köszönhetően van lehetősége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!