Connect with us

Hír

Kihagyta promóvideójából a legjobb játékosai nagy részét a Dolphins

Néha-néha előfordulnak bakik a csapatoknál a következő évi naptárakat vagy promóciós anyagokat tekintve, hogy olyan játékosok kerülnek be ezekbe, akik végül nem lesznek már a franchise tagjai kivágás vagy elcserélés miatt. Általában viszont elég meggondoltak ezek az anyagok, így felkeltheti az ember figyelmét a Dolphins 2020-as promóvideója, amiből a csapat legnagyobb neveinek nagy része ki lett hagyva (pedig egyébként sincs sok ilyen játékos).

Ahogy arra Omar Kelly rávilágít, hiányzik a videóból Ryan Fitzpatrick (akinek még nem tisztázott a sorsa, habár legutóbb azt mondta, játszani fog 2020-ban), a kiváló, ráadásul nemrég új szerződést kapó cornerback Xavien Howard (akit letartóztattak decemberben), a safety Reshad Jones, a defensive back Eric Rowe, a támadófalemer Jesse Davis, a center Daniel Kilgore, illetve a linebackerek Jerome Baker és Raekwon McMillan.

Ellenben ott vannak az elkapók DeVante Parker, Allen Hurns és Preston Williams, a cornerback Nik Needham, a tight end Mike Gesicki, a nose tackle Davon Godchaux, a védőfalember Christian Wilkins és a safety Bobby McCain.

A játékosok egyébként odafigyelnek ezekre a dolgokra, kik szerepelnek az óriásplakátokon, promóvideókon, satöbbi, illetve ezek az anyagok nyilván átmennek a döntéshozókon is a csapatnál, így nem véletlen, hogy kik kerülnek rá, illetve jelen esetben talán fontosabb, hogy kik nem kerülnek rá ezekre a dolgokra.

Érdekes lesz tehát figyelni, hogy a kimaradók közül kik távoznak majd a Dolphinstól – Reshad Jonest egyébként is valószínűsítettük, de azért többek kivágása/elengedése meglepetés lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!