Connect with us

Hír

Kivágta nemrég megszerzett, első körös cornerbackjét a Texans

A Texans novemberben szedte fel a waiverről azt a Vernon Hargreavest, akit a Buccaneers vágott ki. Ezzel együtt pedig az első körösöknek járó szerződését is magára vállalta a houstoni alakulat, amiben benne volt a 2020-as ötödik éves opció $9,594 millióért.

A Texans viszont ennyiért nem akarta megtartani, és Ian Rapoport információi szerint a csapat ki is vágta a cornerbacket tegnap délután, így tehát közel $10 millióval növelte a mozgásterét a fizetési keretben. Kockázatos lépés volt egyébként a novemberi leigazolása, ugyanis ha megsérült volna Hargreaves az utolsó meccseken, akkor nem vághatta volna ki őt a csapat, mivel sérülés esetére garantált lett volna ez az összeg.

Hargreaves 6+2 meccsen játszott a Texansban, 48-szor vették célba, ebből 34 elkapást engedett (70,8%) 356 yardért és 3 TD-ért, miközben egyetlen interceptiont sem szerzett (két labdát azért leütött). Ez összesen egy 112,8-as engedett passer ratinget eredményezett nála – majdnem ugyanilyen gyenge mutatóval zárt a Buccaneersben is kilenc meccs alatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!