Connect with us

Szabadügynök

Látványos erősítés kell – Bills FA-kitekintő

Pozitív meglepetést okozott mindenkinek a Bills azzal, hogy könnyedén jutott rájátszásba, majd ott majdnem továbblépett a következő körbe is. Azonban offense oldalon egész évben inkonzisztens volt a gárda és a megfelelő alapanyag sem volt meg az edzők számára a fejlődéshez. Ezen kell most javítani.

 

Kényelmes helyzetben van a Bills, mert több, mint 82 millió dollárral várhatja a szabadügynökpiacot, így jó esélyük van Buffolóba csábítani játékosokat. Üröm az örömben, hogy ezt az összeget nem nagyon tudják növelni, ha akarják sem, mert elküldeni csak olyan játékosokat tudnának, akik stabilan jó teljesítményt nyújtottak vagy nagy hiányposzton játszanak. John Brown viszonylag sokat keres és nem egy sokoldalú elkapó, de elküldése esetén csak még nagyobb gondban lenne Allen, hogy kit dobjon túl a következő szezonban. Így ez aligha járható út.

Hasonló problémába ütköznének Trent Murphy elküldésével is, mert közel 8 millió dollár érkezne a kasszába, de pótolni kellene a kezdőben és például a rájátszásban láttuk, hogy megszolgálja az árát. Két játékost találtam, akik elküldése semennyire nem lenne fájdalmas és minimálisan meg is dobnák az elkölthető pénzmennyiséget. Ez egyik Tyler Kroft, aki jobbára észrevehetetlen, elkapásokban alig segítette csapatát, cserébe 5 milliót lehetne vele spórolni. A másik pedig Jon Feliciano, aki a közepes támadófalból is messze lefele lógott ki. Utóbbi két játékos elküldésével már 90 millió körül jár a Bills, de van is kire költeni.

 

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások