Connect with us

Szabadügynök

Legjobb szabadügynök belső védőfalemberek

Tavaly a draft szólt a belső védőfalemberekről, idén a szabadügynök-piac fog. Nagyon bő a felhozatal, akár sztárjátékos, akár szituációs játékos hiányzik a rosterről, ahogy veterán opciókból sincs hiány, ha csak egy szezonra kell egy minőségi ember.

A sztárok

Chris Jones, Kansas City Chiefs, 25

Kérdés nélkül a legnagyobb név a friss Super Bowl-győztes játékos, aki tökéletes korban van, illetve rövid pályafutása ellenére a legjobb játékosok közé tartozik a posztján, leginkább a kiváló passzsiettetése miatt. Érdekes, hogy korábban a “friss Super Bowl-győztes” jelző nem feltétlen számított pozitívnak a general managereknél, hiszen az ilyen játékosok bérigénye ugrásszerűen megnő, és az esetek nagy százalékában eligazol más csapathoz. Jones esetében viszont a hosszabbításról lehet olvasni inkább, de persze a káoszelméletek nála is megvannak. Az viszont biztos, hogy mocskosul sok pénzt fog majd kapni, akárki adja neki végül.

DJ Reader, Houston Texans, 25

Tavaly még fel lehetett hozni, hogy a Clowney-Watt-Mercilus hármas miatt rá nem jutott nagy figyelem, idén viszont bebizonyította, hogy önerőből is képes teljesíteni. Nose tackle-ként nem meglepő, hogy futás ellen jól teljesít, de a pass rushban is rengeteget fejlődött, ami a piacát is megdobta. Szintén 25 éves mint Jones, ami plusz növelheti az értékét, de mivel a Texansnak elég sok költeni valója van, lehet hoppon maradnak a rivális GM-ek.

Javon Hargrave, Pittsburgh Steelers, 27

A napokban töltötte be 27. életévét a Steelers NT-je, aki elég hasonló utat járt be, mint Reader. Tuitt és Heyward között nem nehéz kiemelkedni, de Hargrave nélkülük is képes volt jó teljesítményre, és hozzátette a magáét a Steelers idei brutális védelméhez. Érdekes, hogy mindhárom fenti játékos a 2016-os draft class terméke, de egyikük sem első körben lett kiválasztva, pedig…

Akik már túl vannak a zeniten

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások