About the author

28 Comments

 1. 1

  Hurrá Torpedó

  Az irányító kérdés elég nagy probléma jelenleg.
  Mivel Tibinek nincs szerződése, ezért ő nem lehet csereüzlet része (sok helyen kommentelgetik emberek, hogy ha Tibi elmegy a Raidershez, akkor cserébe jönne Carr, de ez hülyeség, hisz Tibi FA, oda megy ahova akar, nem kell cserébe adni senkit.)
  Csere is szóba jöhet persze, de jelenleg nem nagyon van olyan játékos, akit egy top közeli irányítóért egy az egyben el lehetne cserélni. Az első körös pick az egyetlen amivel QB-t lehet szerezni, ami vagy draft, vagy valami kipróbált QB, aki nem homály, viszont nem is top (Raidersnél maradva szerintem Carr 1 első körért nem eladó, Mariotáért meg szerintem sok).
  Tibit megtartani eléggé problémás. Ha esetleg köt is egy csapatbarát szerződést, alsó hangon 20-25 misit elfoglal a sapiból 2020-ra, ami elég sok, az itt említett kivágások után is alig marad erősítésre, pedig sok a szabadügynök.
  Szerintem Gost marad 1 évre 1,5 misiért (idén rossz is volt, meg sérült is), viszont hoznak a draftról rúgót. Igaz, hogy nem konzisztens már annyira, viszont egy friss rúgónál simán benne van egy meccsen 2-3 rontott FG, az viszont nem megengedhető.
  Bold: jön Fitzmagic bridge-nek :)

 2. 2

  Csabesz20

  Én Karas-t is megpróbálnám visszahozni, ha emberi áron erre lehetőség van. Illetve olvastam olyan elemzéseket, hogy érdemes lenne Newhouse-t megtartani és áttenni Canon helyére RT-be, Canon-t pedig elcserélni, mert a PFF statot alapján nem volt sokkal rosszabb, viszont lényegesen kevesebbet keres és így lehetne még egy kis drafttőkét szerezni.

 3. 3

  renningan

  Cannon nem keres olyan sokat, és egy pocsék év után hozott olyat, ami Newhouse-nak szinte a plafon. Ha visszatér a korábbi formájához, vagy csak megközelíti azt, akkor jó lesz ő azért a pár millióért szvsz.

  Karras jó kis játékos, valaki fizetni is fog érte, nem hiszem, hogy olcsón aláír tartaléknak.

 4. 4

  renningan

  Mariota FA lesz, ha ő nagyon tetszik a csapatnak, akkor a piacról meg lehet szerezni :)

 5. 5

  Hurrá Torpedó

  Remek, csak utána kellett volna néznem.
  Mondjuk ezt a Rivers dolgot egyébként nem értem. Miért lenne jó egy vén kipróbált irányító helyett idehozni egy másik vént ugyanannyi zsetonért, aki ráadásul nem is ismeri még a rendszert, és rosszabb napján annyi intet dob, mint Tibi egy fél szezonban?
  Ha a Pats 28 misi/év fizut akar irányítónak adni 1-2 évre, akkor azt Tibinek fogja adni, szerintem ez nem kérdés. És Tibi ezt gond nélkül el is fogja fogadni, és innen megy nyugdíjba.

 6. 6

  renningan

  Vagy nem :) A pats nyilvan neki adna, de ez csak rajta mulik. Ha nem akar mindenaron maradni, a csapat nem tehet semmit.

 7. 7

  renningan

  Bennettel is megprobalkozott, el tudnam kepzelni.

  Nektek meg 6 milliot tamadofalra kellene hazdalkodnotok, nem vefofalra.

 8. 8

  Danika

  Nem feltétlenül kell első kör QB drafthoz. Elway tavaly megmutatta, hogy hátra csere után is lehet franchise QB-nak tűnő srácot kifogni. Bár lehet, hogy ez nem játszik a Pats esetében, mert valami fiatal friss jó elkapó úgy kell ide, mint kalapkészítőnek az elmegyógyszer.

 9. 9

  chester

  Elway azert sok elrettento peldat is mutatott mar, most ugy tunik szerencseje volt haromszor is kihuzhatta volna a drafton, megis csak a negyedik alkalommal tette meg, egy guardot is elobb valasztott ki konkretan. Ez nalam innentol mak, nem tudatossag.

 10. 10

  chester

  Elway azert sok elrettento peldat is mutatott mar, most ugy tunik szerencseje volt haromszor is kihuzhatta volna a drafton, megis csak a negyedik alkalommal tette meg, egy guardot is elobb valasztott ki konkretan. Ez nalam innentol mak, nem tudatossag.

 11. 11

  Danika

  Egy szóval sem dicséretnek szántam, csak egy példát akartam mondani (sőt egy titok: a gép előtt üvöltöttem, amikor kihúzta Drew Lockot), de pl. 3. körös volt Prescott, Wilson is, Brady 199-dik a drafton. Ezek már tényleg szerencse faktorok, de az első kör sem garancia semmire sem.

 12. 12

  ahanem

  mármint 60 milliót

 13. 13

  Fetyke

  A támadófalra nem 6 milliót kell költeni, hanem többet. :) Kérdés, hogy lesz e kire.

  És attól még nem lehet elhanyagolni a védőfalat sem. Griffen 6 millióért ajándék bárkinek. A csapat kapitányát nem engeded el, ha ennyiért hajlandó aláírni.

  ui.: A tegnapi cikkben is írtátok, hogy Zimmer nagyon szeretné hogy Griffen nálunk maradjon. Márpedig akkor Spielman megtartja, még ha ezért máshol (példál OL erősítése) áldozatokat kell is hozni.

 14. 14

  Fetyke

  Annyi Kirk megtartására kell.

 15. 15

  chester

  Egyetertunk, nem az. En azzal a resszel nem ertek egyet, hogy hatracsere utan is lehet QB-t draftolni. Ugy jott le – javits ki ha nem igy van – mintha ez tudatos lenne, pedig csak acsdav2 kommentelonket tudom idezni: ha kell egy qb, akkor kiviszed, nem cserelgetsz. Ha megis hatracserelsz, akkor annyira megse kell neked az a qb, jo lesz kesobb is, na, ez innentol mar szerencse.

 16. 16

  ahanem

  az nem egy jó befektetés amit nem használsz, akkor már inkább vigyenek be egy szobrot róla a pályára. :D

 17. 17

  ahanem

  az nem egy jó befektetés amit nem használsz, akkor már inkább vigyenek be egy szobrot róla a pályára. :D

 18. 18

  Fetyke

  Bár szarul állunk cap szempontjából, de évi 6 misit még mi is könnyen kigazdálkodnánk Griffen számára, és akkor annyiért nálunk marad. Szerintem aki el akarja vinni a piacról, annak 10+ millióban kell gondolkodnia.
  Ráadásul BB nem szereti az ilyen egysíkú Edge játékosokat, az általa használt komplett rendszerbe Griffen nem biztos, hogy jó lenne.

 19. 19

  Fetyke

  Ezzel nem tudok vitába szállni.

 20. 20

  Fetyke

  Szerintem meg a Pats nem akar 28-30 milliót ajánlani Bradynek. Ha akart volna, akkor azt tavaly is megtehette volna rendes, hosszabb távú szerződéssel.
  Lehet, hogy BB-ék már azt gondolják, hogy Brady teljesítményének a beomlása várható…

 21. 21

  Danika

  Elwaynél nem tudom tavaly mi volt a terv QB fronton. Ők voltak az órán, állítólag már fel is írták a cetlire Bush nevét, amikor csörögtek Pitsburgből, hogy mi jobban szeretnénk és Elway elfogadta, hátra mentek plusz két cetlivel. Jött az I/20 kivitték Fantet, amit kb. minden szurkoló elfogadott és jó döntés volt (Itt valszeg Fangio használt valamilyen maffia trükköt, hogy erre rávette). Pár picckel később amikor Seahawks lejáratta az órát speciális helyzete miatt úgy tudom 2 csapattal voltak tárgyalásban Carrollék: a Giantssel és a Broncossal. Elway csak azért is ragaszkodott a fétiséhez, és el akarta vinni Lockot, (bal)szerencséjére egy Gettlemant fogott ki, aki többet volt feláldozni az 1. CB húzás jogáért, így Carollék őt választották. 2. nap nem tradel fel addig, amíg ki nem húzza a csoda folytán lecseppenő Risnert és csak utána Lockot. Itt a döntés picit ésszerűbb volt abból a tekintetben, hogy a Bengals Risnert biztosan nem hagyta volna tovább csúszni, ha előbb Lock megy ki. De mivel Risnert választották inkább megköszönték a Denveri és a Pittsburgi pickeket és hagyták, hogy Lock legyen Elway következő projektje. Abban a tekintetben, meg érthetetlen, hogy a Bengals is vihette volna egy választással később Lockot és most lehet nyomnának egy Titans-Rams cserét valakivel. Szóval ha valaki ebben az egészben látja a logikát és a stratégiát, annak minimum egy közgazdaságtani Nobel díj jár. Asszem még Dani írta a tavalyi a Draft 2. nap nyertesei cikkben, hogy “Elway egy zseni eddig”. Nos a zsenit az őrülttől egy hajszál választja el.

 22. 22

  ahanem

  akkor ő is beállhat blokkolni majd Cook/Mattison elé

 23. 23

  Fetyke

  Ennyi pénzért? Még a labdát is más dobná el helyette, annyira kellene rá vigyáznunk.

 24. 24

  Fetyke

  Más!
  Ha 28 milliót ajánl a csapat Riversért, akkor ennyi erővel akár meg is tarthatnák Brady-t is. Szerintem jobban járna úgy a Pats.

 25. 25

  renningan

  Szerintem ez messze nem a Patsen múlik, hanem Bradyn. Én úgy érzem a hírek alapján, hogy ő akar menni, nem pedig a Pats szeretne váltani. Ilyen alapon mindegy, hogy kinek adná ugyanazt a pénzt a csapat, ha Brady nem akar mindenképp maradni.

 26. 26

  renningan

  Nem lehet mindenkit megtartani. A Vikings eddig kvázi minden kezdő védőjével hosszabbított, idén lesz az első, hogy egyet minimum el kell engedni. Nyilván be lehet erőszakolni Griffent, de ha van 4 milliód és ahhoz hozzáteszed azt a hatot és szerzel egy jó kis guardot mondjuk vagy nagy plafonnal rendelkező OT-t, akkor azzal szvsz jobban jártok, mint egy veterán Edge-el, amikor a csapat amúgy is nagyon jó érzékkel képezi a pass rushereket.

 27. Pingback: Free Agency Tracker 2020 | Fűzővel kifelé!

 28. Pingback: Íme mind a 32 csapat FA-kitekintője | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team