Connect with us

Hír

Meghosszabbították Anthony Lynn szerződését

Adam Schefter információi szerint Anthony Lynn szerződéshosszabbítást írt alá a Los Angeles Chargers csapatával a csalódást keltő szezon ellenére. A főedzőnek lejárt volna a 2020-as idény után a szerződése, azt viszont pontosan nem tudni, meddig szól az új kontraktusa Lynn-nek.

Az edzők nem szeretik, ha úgy kell dolgozniuk, hogy év végén lejár a szerződésük, mert akkor egész szezonban arról szólnak a spekulációk, hogy mi lesz velük jövőre. Ettől függetlenül sokat nem jelent a hosszabbítás, hiszen bármikor kirúghatja őt a general manager és a tulajdonos, ha úgy gondolják. A fizetési sapkát nem terheli, legfeljebb a tulajdonos pénztárcáját, de az meg végtelen mélységű.

Lynn 26-22-es mérleget tud felmutatni a Chargers élén, első évében kilenc győzelem jött össze, utána 12-4-gyel rájátszásba jutott, idén viszont mindössze 5 W-re futotta.

És ugyan HC poszton biztosak a kilátások, ez nem mondható el az irányító posztról, hiszen a jelek szerint Philip Rivers elhagyja a csapatot (egy franchise tag állítólag még opció). Az 1/6-os pick viszont lehetőséget szolgáltat egy új franchise irányító megtalálására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!