About the author

13 Comments

 1. 1

  bjeela

  Leárazódtak a futók, pedig ők viszik leginkább vásárra a bőrüket és emiatt igen hamar amortizálódnak. Amíg létezik az újonc fizu, amivel öt évig szívathatják a játékosokat, addig egyetlen tulaj sem fog sokat fizetni egy futóért.

 2. 2

  acsdav2

  David Johnson, Gurley, Elliott, Bell. Tényleg nem fizetnek a tulajok :D Nagyon kíváncsi leszek Henryre és McCafreyre :)

 3. 3

  Dongatto

  Èn meg Cookra ès Kamaràra :)

 4. 4

  Bélabá a csótány

  Leárazódtak a futók, pedig ők viszik leginkább vásárra a bőrüket és emiatt igen Lamar amortizálódnak.

 5. 5

  snookerista

  Kamara amit idén csinált egy ujonc 3-4 körös RB is tudja. Nem éri megfizetni főleg hogy az összes QBnak nincs szerződése a Saintsnél

 6. 6

  Fetyke

  A futók azért árazódtak le, mert Daniék mindig elmondják, hogy a futás a falon múlik, nem a futón. Azaz könnyen helyettesíthetők, ha jó a támadó fal vagy a blokkolási séma.

 7. 7

  bjeela

  A kivételek erősítik az aszályt…

 8. 8

  bjeela

  Ezzel nem szabad Vic-celődni! Hiába edzenek sokat a Newton, szart sem ér.

 9. 9

  bjeela

  Vazzze, a Dani ekkora ember, hogy a komplett NFL és az összes csapat tulajdonosai, meg a GM-ek őt olvassák magyarul? Azannyát!

 10. 10

  Fetyke

  Sőt! Vigyázz mit írogatsz, mert legutóbb az a pletyka jutott el hozzám, hogy a Bears elemzői téged is olvasnak és próbálják értelmezni a mondani valódat. Lehet, hogy hamarosan kapsz egy tanácsadói státuszt…

 11. 11

  bjeela

  Óóóóóh, anyukám, mégiscsak gondomat viseled még a túlvilágról is! Van az az összeg, amiért elmegyek Csikágóba. De hogy fogom elérni, hogy a vén boszorka helyére végre egy értelmes tulajdonos kerüljön?

 12. 12

  acsdav2

  Kamara a passzjátékban is nagyon jó. Ő fix, hogy megkapja :)

 13. 13

  Fetyke

  Én azt gondolom, hogy Cook-ot sem fogják agyonfizetni, ez a 8-9 misi lesz a plafon nála is legfeljebb. Nagyon sérülékeny és azért az is látszott, hogy ha nem megy a blokkolási séma, akor sem sebességből, sem izomból nem tudja megoldani egyedül a helyzetet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team