About the author

20 Comments

 1. 1

  RvBalazs

  Azért van mélység DLine oldalon
  Ifeadi Odenigbo elég jól szállt be, amikor kellett. Ha jó offseason-t teljesit, akkor simán a kzedőben találhatja magát.
  AMivel még elég sok pénzt lehet nyerni Cousins szerződésének meghosszabbitása.
  még 3-4 évre egy elég nagy aláirási bónusszal simán tudunk még 8-10 Milliót felszabaditani.
  Illetve ha Cook tényleg ki akarja ülni a szezont, akkor még most el lehetne cserélni komolyabb draft tőkéért cserébe. Nem rossz Mattison sem a futóink közül.
  Igaz pénzt nem nyernénk vele,, de erősiteni a csapatot mindenképp. Én meglépném…
  Riely Rieff mehet, nem volt olyan jó, hogy megérje megtartani. Inkább cseréljünk adjunk draft tőkét valakiért.
  Azért 35-40 Millióból lehet majd itt gazdálkodni.
  Idén a különösen gyenge CB sort a S sorunk oldotta meg. Harris-t érdemes lenne visszahozni egy rövid szerződéssel.
  ennyi pénzből és a draftból be lehet foltozni a lyukakat

 2. 2

  Fetyke

  Cousins hosszabbításával szerintem több pénzt kell most felszabadítani 10 milliónál. Én olyan 15 misi körül számolnék.
  A Cook cserét adnám. A második körös pickünket még hozzácsapnám és mehet Washingtonba, cserébe jöhet Trent (esetleg Guice és akkor adunk még valami jövő évi hátsó köröst).

 3. 3

  Hurrá Torpedó

  juj. a fal beselye azért fájt egy kicsit. :)
  Mi van akkor egyébként ha egy csapatnak nulla pénze marad a draftolt játékosokra? Mindenképpen kell átstruktúrálniuk szerződéseket? És ha egyik játékosuk sem megy bele, és a kivágás sem opció már, akkor megpróbálják a draftoltakat rávenni, hogy hát ez van, idén csak egy marék szotyi jut, no de majd jövőre lesz kolbászkerítés is?

 4. 4

  katonadani

  draftoltaknak elég pontosan meghatározott fizetésük van, szóval náluk nem lehet módosítani. ha senki nem megy bele átalakításba, ki kell vágni valakit.

 5. 5

  alatriste

  Harris nem 6 hanem 13-14 millió körül lesz a piacon
  Alexander is 7-8 millió
  Scherff simán no1 OG pénzt kaphat ami nem 10, hanem 15 millió lesz.
  De persze a hsz eleje már beárazza az egészet a 210 millió 5 évre Kirknek. :D

 6. 6

  Fetyke

  Mondtam, hogy agresszívnak kell lenni. :D
  Akinek Harris ér 13-14 milliót, annak úgy kell és vigye bátran. Nálunk meg Kearse is tudja majdnem ugyanazt nyújtani 4-5 millióért. Ha Alexander 7-8 millióra tartja magát, akkor ő is keresse meg azt a csapatot aki ezt hajlandó neki kifizetni. Mint ahogyan azt sem értem, hogy miért kap nálatok Waynes első számú CB fizut folyamatosan (9 millió). Nem érnek ők annyit ezt nyugodtan elhiheti nekem bárki.
  Scherff rendben, kapja meg a 15 millióját.

  ui.: amúgy a poénkodást te kezdted: “A tackle poszton megvan a gárda,…” :)

 7. 7

  alatriste

  Brian O’Neill-nél rosszabb OT-k is rohangálnak a ligában. Ráadásul második körös volt, fiatal is még fejlődhet. Ott él a bizalom. Reiff kicsit nehezebb, nem egy jó játékos de nfl kezdő szint és 8M-t lehet vele spórolni. Ez kevés ha más FA-t akarna a csapat hozni, pl Williams valóban ~15 körül mozogna de érte még tradelni is kell Washingtonba. Mindkettőt lehetne upgradelni de a nagyobb gond, hogy Bradbury túl sokszor volt vállalhatatlan és a guardok se túl jók. Én ha már van két átlagos játékosom a szélen nem azok helyett akarnék jót/elitet hanem a fal közepén lévő nagyon szar helyzetet felhozni legalább átlagosra.

 8. 8

  Ádám Váradi

  1.körös centeredet ki fogok cserélni egy év alatt? Vagy ezt hogy gondoltad?

 9. 9

  Ádám Váradi

  Ez nekem is kifejezetten tetszik, megmondom őszintén ez a Guice csere nagyon jot tenne mindkét fél számára. Folyton sérült ( washingtonba), lehet máshol nem lenne az. Vagy idén is lesznek jó futók a hatsobb körökbe. A csapatok egyre jobban kezdik felismerni, szükségtelen az első korbe RB-t draftolni

 10. 10

  alatriste

  Reiff esetét látjuk csak másképpen. Én őt nem piszkálnám leginkább anyagi okok miatt. Ha kell FA-n vagy drafton 1-2 körben hozni egy G-ot Reiff mellé aki mellett talán ő se tűnne már olyan rossznak. Szerintem nem is olyan vészes de nyilván van nála 10-20 jobb LT a ligában ez nem kérdés. Én egy Reiff – FA/Draft – Bradbury – Kline – O’Neill kezdővel neki mernék menni a szezonnak ha az a LG valóban jó FA vagy korai választott a drafton. És majd 2021-ben cserélném le Reiffet ha kell.
  Csak ha őt is elküldi az ember még annyira se lesz tőke foltozni az egyéb pozíciókat mert 8M alatt nem nagyon van FA-n LT -> Ilyen Beachumok is simán lehet, hogy évi 10-12M-ot fognak elkérni (persze lehet erősen backload kivitelben adni a szerződést).

 11. 11

  Fetyke

  Egyértelműen Kirk kapitány szerződésével kell kezdeni az FA piacot. Nem szabad tökölni, agresszívnek kell lenni, ezért egy 210 millió körüli, 5 éves hosszabbítást kell neki adni 75 millió körüli aláírási pénzzel. Ezzel 15 millió körül szabadíthatnánk fel az idei cap-ből, míg a Dallas és a Kansas (és a többi sztárirányítóval rendelkező) GM szívhatná a fogát.
  Én Josephet idén még megtartanám, viszont Elflein, Reiff és Rhodes cut. Ezzel további 19 milliót lehet felszabadítani, így 35 millióval mehetnénk neki az FA piacnak.
  Visszaigazolnám Colquittot (1 miliió) és Baleiy-t (2 millió) mindenek előtt. Wilson és Ham (FB) RFA, ezért őket is meg kell tartani. A két cornerből Waynest elengedném és inkább Alexandert igazolnám vissza olcsóért (4 millió). Ezen kívül még megkínálnám Griffent (10 millió) és Harrist (6 millió) egy hosszabbítással. Természetesen mindegyik szerződés hosszabb távú és jelentősen farnehéz lenne, így 15 millióból ki kell jönnie a fontosabb FA-k megtartásának. De lehet, hogy kevesebből is ki lehet hozni.
  Ezek után az LT, LG, CB és CB lenne a befoltozandó luk a csapatnál.
  Guard posztra Scherff lenne a jelöltem (10 millió). Megpróbálnék cserélni Trent Williamsért is, ha sikerül, akkor egy 15 millió körüli hosszabbítást kaphatna. Ha nem sikerülne, akkor Bulaga-t környékezném meg 10 millió körüli összegért (és ez esetben O’Neill-t forgatnám át bal oldalra). CB-nek pedig Byron Jonest-t néztem ki 17 millióért. Mindhárom igazolás átlag 25 millió aláírási pénzzel kezdene, azaz bele kell férjenek nagyjából 15 millióba idén ők is. Így maradna mozgástér a draftolt játékosokra is.
  Drafton első kör CB, második kör támadófal, harmadik körbe pedig DT-t kell választani (2-3. kör akár fel is cserélhető egymással), így jövőre is 20 milliót tudunk kivágásokkal megtakarítani (Joseph és Kline), ha kell.
  Nálam ennyi lenne. :)

 12. 12

  Fetyke

  Azért mert franchise QB-t nem cserélnek le egy év alatt! :D Ez ugye azt is jelenti, hogy Rosen nem az. :D

 13. 13

  Fetyke

  Azért mert franchise QB-t nem cserélnek le egy év alatt! :D Ez ugye azt is jelenti, hogy Rosen nem az. :D

 14. 14

  Fetyke

  Látod ezt nagyon másként látjuk.
  O’Neill rendben, hozzá egyébként komoly reményeket is fűzök, hogy még a mostanihoz képest is tud fejlődni. Ezért is írtam, hogy akár egy átmozgatást is el tudnék képzelni nála.
  A támadófal gyengéje nem a közepe, hanem a bal oldala. Bradbury és Kline is erősítés a posztjukon nálunk az előző évhez képest. Ráadásul Garettet valamiért bőven alul értékelte (lepontozta) tavaly a PFF. Akik teljesen vállalhatatlan játékot nyújtottak az Reiff és Elflein. Ők nemhogy nem kezdő, de még csereszinten sincsenek. Jelenleg az ő kicserélésük a legégetőbb és azonnali feladat ebben az OL-ben. És bár a legnagyobb homály egyértelműen Elflein, sajnos Reiff lecserélése fontosabb, mert Cousins a bal oldali nyomást szó szerint vakon kezeli és egyáltalán nem érzi.

 15. 15

  Dongatto

  Ha egy franchise qb-t lecserèlnek (Rosen) egy èv alatt akkor egy centert mièrt ne? :D

 16. 16

  RvBalazs

  inkább legyen 6 falember, mint Rieff LT-ben :D
  de tényleg, szegény Cousinst balról verték bucira mindig.
  Nem egy bal oldali G fogja ezt megoldani.
  Így végigolvasva Fetyke által kitervelt Cousins hosszabbítást nem is olyan szörnyű, mint elsőre.
  De ez csak akkor működhet, ha ezt AZONNAL meglépik, mielőtt bárki szerződik egy QB-val.
  én inkább az 5 év 195 Milliót adnék, de ez már a finomhangolás része.
  Tényleg nagyban fog nőni a cap space, és még most lehetne lecsapni erre.
  Akár a csapat többi csapattaggal is megérheti egy körben módositani, Smith, Barr, Diggs, Thielen és akik kellenek hosszú távon

 17. 17

  acsdav2

  Miért pont 210 millió? Miért nem elég a kerek 200m? :D Ez már így is mega deal lenne. De azért Cousinsnak húzósnak érezném az évi 40M-t. Szerintem 37M lenne a korrekt.

 18. 18

  Fetyke

  Kirknek idén még van egy egy éves, nem egész 30 milliós szerződése, ha hozzácsapjuk az 5 évet és a 210 milliót, akkor kijön 6 évre az évi 40 millió. Viszont jól hangzik, hogy évi 42 milliós szerződést kap. Megnézném Rodgers fejét, amikor ezt a hírt olvassa először. :) Na meg a Chiefs GM-ét is.
  Egyébként én még a 37-et is túlzónak találom a teljesítmény alapján. Tudod, hogy én mindig védem Cousinst, de azért nem egy Wilson vagy ARod. Mivel Wilson hosszabbítása óta eltelt egy szezon és a cap is emelkedik, ezért a 35-öt érezném nagyjából reális plafonnak.
  Viszont nagyon kell nekünk a hosszabbítás a fizetési sapka egyenesbe hozatalához. És kicsit bekalkuláltam azt is, hogy legkésőbb 3 év múlva úgy is újra kell tárgyalni az egészet. Akkor meg bőven belefér egy ilyen farnehéz szerződés.

 19. 19

  acsdav2

  1.Én is 35-öt találnám reálisnak a számára. De a 37 se lenne végtelenül igazságtalan. Ha Cousins is elkezdené a Julio Jones féle hisztit pár év után, akkor célszerűbb lenne megint a 3 év teljesen garantált szerződésben gondolkodni. Az sokkal kínosabb, ha meg van 6 évre a szerződés és 3 év után újra tárgyalást akar, mert teljesen elértéktelenedett a fizetése.
  2. Egyébként csodálkozok, hogy a QB-k még nem kezdték el Cousinst követni. 5 évre felesleges aláírni. 3 év után már iszonyúan kevés lesz a szerződés megkötésének pillanatában rekordnak számító fizu. Stafford is 3 év alatt kicsúszik a TOP 10-ből.

 20. Pingback: Free Agency Tracker 2020 | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team