Connect with us

Prémium cikkek

Mindenki egyért – Top 8 szabadügynök TE

Jó tight endből kevesebb van, mint jó irányítóból, így nem meglepő, hogy idén sem lesz túl nagy a választék elit játékosokból. 

 

 

Aki rekordot dönthet – Austin Hooper

 

Hacsak nem kap franchise taget a Falconstól, akkor Hooper lesz a piac legnagyobb sztárja a poszton. Minden téren kiemelkedő játékos, aki a Kittle-Kelce duó (és talán Zach Ertz) utáni polcon helyezkedik el. Tavaly 13 meccsen 787 yardot gyűjtött 75 elkapásból, volt hat TD-je is, mind a három karriercsúcs, 2020-ban az 1000 yard sem megugorhatatlan akadály számára. A közelében sincs senki az idei piacon, így simán benne lehet a pakliban, hogy megdönti Jimmy Graham 10 millió dollár/éves fizetési rekordját.

 

Mindenki más

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

 

Nagyon nehéz rangsort felállítani a többi elérhető TE között, mindenkiben vannak komoly hiányosságok.

 

2. Hunter Henry – 55 elkapás, 652 yard, 5 TD

 

Nagyon szeretem Henry játékát, a tehetsége alapján a legjobbak között van a helye, de egy egyéves szerződésnél többet nem adnék neki. A sérülékenysége legendás, az elmúlt két évben 20 meccset hagyott ki, soha nem játszott még végig egy teljes alapszakaszt, így pedig nehéz hosszú távra tervezni.

 

3. Greg Olsen – 52 elkapás, 597 yard, 2 TD

 

Olsen sokáig top 3-as TE volt, de 34 évesen már fölötte is eljárt az idő. Még egy jó év lehet benne egy contender csapatban, de ennyi. Az elmúlt három évben ráadásul 18 meccset hagyott ki, egyszer sem tolt végig egy teljes alapszakaszt, a pályán nyújtott teljesítménye is visszaesett. Ha a Patriotsban marad Brady, akkor New England egy korrekt állomás lehetne.

 

4. Jason Witten – 63 elkapás, 529 yard, 4 TD

 

Witten még mindig megbízható és stabil kezdő szint, pedig már 37 éves. Állítása szerint játszana még egy évet valahol, Olsenhez hasonlóan nála is egy contender lehet befutó, egy egyéves, 4-5 milliós szerződés abszolút reális.

 

 

5. Blake Jarwin – 31 elkapás, 365 yard, 3 TD

 

Jarwin egy érdekes játékos. Dallasban nem sok szerepet kapott az elmúlt három évben, de amikor pályára került, akkor kifejezetten hasznos volt. Még mindig csak 25 éves, nem sérülékeny, kis szerencsével lehet belőle egy átlagon felüli játékos, még ha blokkolni nem is tud olyan jól.

 

6. Eric Ebron – 31 elkapás, 375 yard, 3 TD

 

2018-ban volt egy kiugró éve, de idén ismét bizonyította, hogy óriási tévedés volt őt az első körben kivinni anno. A Coltsnál már jelezték, hogy meg sem próbálnak hosszabbítani vele, így megint tesztelheti a piacot. Minden bizonnyal lesz pár csapat, ami elhívja próbajátékra, de nem nagyon fognak kaparni érte. Blokkolni nem tud, öt dropja a harmadik legtöbb volt a ligában, pedig csak 50-szer vették célba. 31 elkapással zárta a szezont, vagyis a felé szálló labdák 62 százalékát húzta be, ami a 7. legrosszabb arány volt tavaly. 4-5 milliónál neki sem szabad többet adni.

 

7. Jacob Hollister – 41 elkapás, 349 yard, 3 TD

 

Hollister RFA lesz, tehát a Seahawks könnyen megtarthatja, bár ha csak eredeti körös tendert tesz rá, biztos lesz pár csapat, ami megpróbálkozik vele. Biztoskezű, blokkolni is korrektül tud, mindössze 26 éves – egy izgalmas játékos magas upside-dal.

 

8. Tyler Eifert  – 43 elkapás, 436 yard, 3 TD

 

Ahhoz képest, hogy 2016 és 2018 között összesen 14 meccsen játszott, tavaly 16 meccsen volt bevethető. Vállalható szezonja volt, de ez még mindig nagyon messze volt a 2015-ös idényétől, amikor 13 meccsen 615 yardot és 13 TD-t szerzett. 29 éves, akiben bármikor benne van egy sérülés, de ő sem ér többet 3-5 milliónál és legalább kezdő szint, még ha annak csak az alja is.

 

Futottak még: Luke Willson, Nick Vannett, Charles Clay, Logan Thomas.

 

 

[/ppp_patron_only]

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-02-13 07:59

Henryt inkább megkockáztatnám Foxboroughban. Mennyit kérhet el, 8-9 millió?

snookerista
snookerista
2020-02-13 08:09

Tysom Hill szerepelhetne a cikkbe meg az összes támadó poszton 😂😂de amúgy az a vicc hogy jobb TE blokkolásba és passzban mint valamelyik csapatnak a kezdő TE-je 😂😂😂😂

Rpi
Rpi
2020-02-13 14:36

Hoop. 😢

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x