Connect with us

Szabadügynök

Mindenki megtalálja a magának valót – A legjobb szabadügynök edge rusherek

A pass rushereket mindig rendesen megfizetik a szabadügynökpiacon, ez várható idén is. Valaki igazán megérdemli majd, van aki viszont nagy kockázattal jár. Találunk az alábbi listán valódi szupersztárokat, kockázatos fiatalokat, stabil kezdőket és rotációs, kiegészítő embereket is, így mindenki megtalálja a szükségleteinek (és pénztárcájának) megfelelő opciót.

A sztárok

Jadeveon Clowney

A három sack nem mutat valami jól a neve mellett 2019-ből, de az ő esete tökéletesen mutatja, hogy miért nem csak a sackek száma alapján kell megítélni a pass rushereket. Ennél 87-en tudtak többet szerezni csak az edge rusherek közül, ellenben nyomásgyakorlásokat (48) tekintve már felcsúszik a 33. helyre a PFF adatai alapján – ráadásul ki is hagyott három meccset -, futás ellen pedig továbbra is az egyik legjobb a ligában. Jó eséllyel 20 millió dollár környékén kaphat éves szinten a piacon, és egyáltalán nem biztos, hogy a Seahawks megtartja.

Yannick Ngakoue

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!