Connect with us

Hír

Néhány GM szerint Matt Stafford távozni akar Detroitból

Az NFL Networkös Michael Silver arról számolt be, hogy néhány GM és főedző szerint Matt Stafford szeretné elhagyni a Lionst. Úgy néz ki, a draftig nem fogunk kifogyni a hasonló pletykákból.

 

Meglepően sok hír/pletyka jelenik meg az idei holtszezonban a Lions kezdő irányítójáról. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a csapat elcserélné a veterán klasszist, de ezt időközben a főedző Matt Patricia és a GM Bobb Quinn is kategorikusan cáfolta. Nem mintha ezt készpénznek kellene venni, de az állásukért küzdők ritkán cserélnek el egy franchise QB-t, pláne 32 millió dollárnyi halott pénz mellett.

 

A mostani pletykáknak már több valóságalapja lehet, legalábbis olyan szempontból, hogy a megfelelő csapatban (például a Patriotsban Tom Brady távozása után, esetleg a Titansben vagy a Chargersben) Stafford playoff- és Super Bowl esélyei jelentősen megnőnék. Szakmailag tehát az ő részéről érthető lehetne a távozási szándék, de mivel a csapatnak és a menedzsmentnek ez gyakorlatilag semmilyen ellenérték esetében nem érné meg, így nagy tételben ne fogadjuk a váltásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!