Connect with us

Hír

Nem nevez ki támadókoordinátort az Eagles

Miután az Eagles kirúgta Mike Groh támadókoordinátort, megindult a keresés a helyettese után. Ez viszont végül meglepő eredménnyel zárult, ugyanis a csapat nem nevez ki új OC-t, hanem egy másik struktúra alapján folytatja működését támadóoldalon – írja Tim McManus.

Ehelyett az Eagles kinevezett egy passzjátékért felelős koordinátort a QB-edző Press Taylor személyében, illetve egy futójátékért felelős koordinátort a támadófaledző Jeff Stoutland személyében (utóbbinak már tavaly is ez volt a titulusa). Ezen kívül a Sasok két új arcot is kineveztek a stábba, a Broncos tavalyi támadókoordinátora, Ruch Scangarello, és a Mississippi State passzjátékért felelős koordinátora, Andrew Breiner is csatlakozik az edzőkhöz, ők leginkább új ötletek szolgáltatásával lesznek elfoglalva.

Nem teljesen szokatlan ez a felállás egyébként az NFL-ben, a 49ersnél is ez a helyzet, Kyle Shanahan alatt Mike LaFleur a passzjátékért, Mike McDaniel a futójátékért felel. A Rams is ezt a struktúrát választotta a közelmúltban.

Az Eaglesnek egyértelműen szüksége lesz valami újításra, mert a tavalyi produktum nem volt túl meggyőző támadóoldalon, a mérkőzés eleji teljesítmény különösen gyengére sikeredett, ami nagyban múlik az edzők által összerakott gameplanen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!