Connect with us

Hír

Nem olyan fontos a Combine – véli a Broncos és a Rams

Vic Fangio és Sean McVay is úgy döntött, hogy nincs szükség a teljes delegációra a február végi NFL Scouting Combine-on, egyes edzőknek lehet jobb dolguk is, mint “alsógatyában” rohangáló prospecteket nézni Indianapolisban – írja Adam Schefter.

A Broncosnál az “assistant coachok” maradnak Denverben, hogy inkább meccsfelvételeket nézzenek a prospectekről, annak ugyanis több értelme van, mint a felmérőket végignézni – az adatok úgyis nyilvánosságra kerülnek, az interjúkat is felveszik, egyedül a pozíciós gyakorlatok, amikről így lemaradhatnak. A Ramsnél kicsit más az indíttatás, ugyanis a támadó- és védőkoordinátor marad Los Angelesben, hogy az új támadó- és védősémákat kialakítsák. McVay is csak az első napokban lesz ott Indianapolisban, letudja az interjúkat, aztán hazamegy segíteni koordinátorainak.

Mellékes kérdés, de így a költségeken is spórol a két franchise, no nem mintha nagyon meg lennének szorulva. Az viszont érdekes kérdés, hogy a jövőben vajon követik-e a példájukat mások, hiszen logikus döntéseknek tűnnek ezek, nincs szükség mindenkire a Combine-on, amelynek alapvető célja a központi egészségügyi vizsgálatok megejtése volt a régi időkben (és most is nagyon fontos részét képezi az eseménynek), a felmérők kevésbé fontosak, még ha jóval nagyobb médiafigyelmet is kapnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!