Connect with us

Hír

Nem túl elkötelezettek Newton iránt a Panthersnél

Nagy változások vannak a Carolina Panthersnél, a nagy kérdés most viszont Cam Newton jövője a csapatnál. Az irányító ugyan azt mondta, hogy egyértelműen marad, a felsővezetők már nem ennyire magabiztosak ennek kapcsán. A general manager Marty Hurney kitért a válasz elől, a tulajdonos David Tepper pedig szintén nem volt túl meggyőző, és azt mondta, minden a korábbi MVP egészségétől függ.

Sokszor mondtam már: az egészsége a kérdés. Az első számú dolog az, hogy megtudjuk, mennyire egészséges és hogy mikor lesz egészséges. Ez után következhet bármi más.

A riporterek nem hagyták ennyiben a dolgot és tovább erőltették a kérdést.

Figyeljetek, nem vagyok orvos. Elmondtam már milliószor. Egészséges? Ő sem orvos. Sok minden történhet meg, de először is: egészséges? Ha ezt megválaszoljátok, akkor utána beszélhetünk.

– mondta Tepper, via Steve Reed.

Egy olyan irányító kapcsán, aki biztosan a csapat franchise-ának arca, nem így szoktak nyilatkozni a tulajdonosok és felsővezetők. Sőt, általában még azok kapcsán is pozitívak nyilvánosan, akikről tudják, hogy semmi keresnivalójuk a csapatban. Szóval ha olvasunk a sorok közt, akkor valószínűsíthetjük, hogy nem Newtonban látják a megoldást a csapatnál, így pedig beindulhatnak a spekulációk az elcserélésével kapcsolatban.

Newton a második forduló óta nem tudott pályára lépni lábfejsérülése miatt, tavaly pedig vállsérülése miatt fejezte be IR-en a szezont. Az irányító a szerződése utolsó évébe lép és $18,6 milliós alapfizetése lesz 2020-ban. Új főedzővel, Kuechly és Olsen visszavonulásával pedig minden megváltozik a Panthers körül, sokan azt is feltételezik, hogy bevállalnak egy nagyon gyenge évet egy új franchise irányító reményében a 2021-es drafton.

Ez persze még messze van, de Newton esetleges elcserélése közelebb lehet – opcióként pedig a Chargerst szemelhetjük ki például, Anthony Lynn szereti a mobilis irányítókat és az új stadionba való költözés miatt is jó lehet egy ilyen arc, hogy eladja a jegyeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!