Connect with us

Hír

Newton márciusban végre egészséges lesz, ez pedig megkönnyítheti elcserélését

David Tepper tulajdonos nemrég arról beszélt, hogy majd akkor térnek vissza a kérdésre, miszerint Cam Newton marad-e a Panthers kezdő irányítója, ha egészséges lesz. Nos, Ian Rapoport arról számol be, hogy Newton műtött lábfeje márciusra készen fog állni arra, hogy valamilyen formában edzésbe álljon. Jourdan Rodrigue pedig azt írja, hogy a Panthers szerint az irányító át is fog menni az orvosi vizsgálatokon márciusban.

Ez már csak azért is fontos, mert ha az orvosok egészségesnek nyilvánítják, akkor sokkal könnyebb elcserélni is (hiszen akkor jobb eséllyel megy át a többi csapat fizikai felmérőin is). A várakozások szerint pedig ez lehet a Panthers célja, azaz megpróbálják majd elcserélni Newtont. Rapoport azt is hozzáteszi, hogy az újjáépülés kicsit nagyobb volumenű, mint elsőre gondolták Carolinában, ebbe pedig nem feltétlen fér bele Newton, aki szerződése utolsó évébe lép (utána hosszabbítani kellene vele, vagy megválni tőle, de akkor már érdemes lehet most ellenértéket szerezni érte).

Az NFL Network insidere három csapatot említett, amely megpróbálhatja megszerezni Newtont, vagy legalábbis potenciálisan jelölt lehet erre: a Los Angeles Chargers, a Tampa Bay Buccaneers és az Indianapolis Colts.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!