Connect with us

Hír

Nincs realitása Stefon Diggs elcserélésének

Stefon Diggs gondolt egyet és minden Vikingsszal kapcsolatos tartalmat törölt az Instagram-fiókjából (és folyamatosan rejtélyes dolgokat tweetel). Azonnal jöttek is a pletykák, hogy az elkapót elcseréli a csapat, de az NFL.com-os Tom Pelissero belsős, a helyzetet jól ismerő forrásokra hivatkozva azt mondta: Diggs már csak ilyen, néha csinál furcsa dolgokat a közösségi médiában, de szó sincs arról, hogy el akarnák őt cserélni.

 

 

Diggs már tavaly is csinált érdekes dolgokat: a 4. heti Bears elleni vereség után például kihagyott pár napot csak úgy, illetve a pályán is voltak kisebb hisztijei. Ezek után is felmerült, hogy elcserélné a csapat, de aztán sikerült megoldani a helyzetet, Diggs pedig 1130 yarddal és hat TD-vel fejezte be a szezont.

 

A 26 éves elkapó elcserélése után egyébként 9 millió dollárnyi halott pénz keletkezne és 5,5 milliót spórolna a csapat. Az értéke reálisan egy első, illetve mondjuk egy harmadik körös pick körül mozoghat (Odell Beckham után szintén 5 milliót szabadított fel a Giants, de 16 milliót nyelt be halott pénzként, cserébe egy 1+3. körért, illetve Jabril Peppersért).

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!