Connect with us

Hír

Rövidhírek és pletykák Indianapolisból

Az NFL Scouting Combine alatt mindig záporoznak a hírek és a pletykák, ezekből gyűjtöttünk össze többet is. 

A Redskinsnél elkezdtek hosszabbításról beszélgetni Brandon Scherff-fel az NFC Sports Washington információi szerint, ami azt jelentheti, hogy ha nem sikerül megállapodni a határidő előtt, akkor a franchise tag is opció. Emellett Mike Garafolo arról számol be, hogy Trent Williams új szerződést szeretne, és ha ezt nem kapja meg, akkor cserét kér.

Byron Jonesnak piaca óriási lesz a Pro Football Network információi szerint, a csapatok a legjobb elérhető szabadügynök cornerbacknek gondolják őt és nagyobb lesz a szerződése, mint azt a legtöbben gondolják.

Szintén a PFN írja, hogy Joe Thuney és Jack Conklin iránt is óriási lesz az érdeklődés a piacon. A Patriots guardja körül konkrétan 20 csapat is szaglászik és rekordfizetésre számíthat. A Titans tackle-jét pedig a Jets szeretné nagyon leigazolni. Ha ez nem jönne össze, akkor az Eaglestől távozó Halapouvaati Vaitai lehet a New York-iak kiszemeltje.

A Bengalsnál Cordy Glenn a csapat hivatalos oldalán közzétett cikk alapján minden bizonnyal távozik Cincinnatiből. A fizetési sapkából $9,5 millliót szabadítana fel a Bengals.

A Ravensnél Eric DeCosta general manager elmondta, hogy Jimmy Smith tesztelni fogja a piacot.

A Chargersnél hosszú távon számolnak Hunter Henryvel és megpróbálnak egy hosszabbítást kialkudni vele, de ha nem, akkor a franchise tag is opció lehet.

A Giants tight endje, Rhett Ellison a szezon utolsó hat meccsét kihagyta agyrázkódás miatt, most pedig ennek következtében gondolkodik a visszavonuláson – íjra a New York Post.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!