Connect with us

Hír

Sean Lee folytajta karrierjét, akkor is, ha a Cowboys nem tart rá igényt

Sean Lee, a Cowboys veterán linebackere szabadügynök lesz márciustól, és ugyan már tavaly is játszadozott a visszavonulás gondolatával, most úgy tűnik, tovább folytatná karrierjét. Még akkor is, ha ezt nem Dallasban teszi majd.

Mikor arról kérdezték a Sports Illustratednél, hogy hogyan áll a visszavonulás gondolatával és hogy edzőnek állna-e játékoskarrierje után, akkor azt felelte, hogy egyelőre a játékra fókuszál. Azt még nem tudni, hogy ezt hol teszi majd, hiszen a Cowboys egyáltalán nem biztos, hogy vissza akarja igazolni Jaylon Smith és Leighton Vander Esch mellé, így egyelőre Lee is felméri a terepet és megnézi, milyen opciói lehetnek még.

Persze a linebacker reméli, hogy maradhat, hiszen imádja a csapatot és a várost is, de ez nem csak ezen múlik és könnyen lehet, hogy életében először nem a Cowboys mezét kell majd magára öltenie az NFL-ben.

A 33 éves játékos a 2010-es draft második körében érkezett Dallasba, azonban csak tavaly sikerült először végigjátszania a szezont – 86 tackle-t jegyzett 2019-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!