About the author

16 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  Danival ellentétben engem nem tudom mikor hagyott ennyire hidegen egy SB. Az elmúlt 10 évben biztos nem volt ilyen :). Szóval az én jóslatom: 8 óra alvás, reggel 5 perces összefoglaló. Azért hajrá 49ers!

 2. 2

  DreadMan

  Úgy érzem, ha sok pontos meccs lesz akkor Chiefs győzelem, ha kevés pontos akkor 49ers.
  Az sem lesz mindegy, ki szerez előnyt hamarabb. Mahomes – Garoppolo közti minőségi különbség döntő lehet.

  Az elmúlt 10 évben nem mulasztottam élőben SB-t, most fogok és csak felvételről nézem másnap.
  Az ok: új melóhelyen kezdek hétfőn és nem lenne szerencsés első napomon félhullán betámolyogni. :)
  Remélem a hétfői napon senki nem kotyogja el az eredményt mert akkor felrobbanok.

 3. 3

  realface

  @katonadani a 34-31-es tipped megegyezik a Niners legutóbbi SB vereségével (Ravens – 49ers 34-31)
  És megegyezik Matt Maiocco (NBC) tippjével aki szintén 34-31-et tippelt csak ö a 49ers javára. ;)
  Ne hari, de én inkább Maiocconak drukkolok, hogy bejöjjön a tippje. ;)

 4. 4

  Attila

  Igazság szerint, Ricsinek és a többi KC szurkolónak azt kívánom hogy lássa a csapatát győzni (hát főleg ugye élőben 50 év után). De nem visz rá a lélek, hogy a KC-nek drukkoljak, akkor már sokkal inkább 49ers. Remélem, hogy nem egy 10-13-as végeredményt kapunk, hanem jó pontgazdag meccset.

 5. 5

  Zoard

  Mindkét gárda megérdemli a győzelmet ha azt nyújtja majd mind az eddigi meccseken.
  Ha KC defense hozni tudja az utóbbi meccseken mutatott játékát akkor minimális KC győzelemre tippelnék.
  Ha kissé kevesebbet akkor Frisco.
  Mahomesban érzem hogy nem izgulja el az első SB-jét, ugyanezt Garoppolóról nem gondolom. Ha ők válnak még a posztjukból fakadó csúcshoz képest is még jobban kulcsjátékosokká a meccs alakulása miatt akkor Mahomes miatt KC.
  Ha a KC offense nem lesz annyit pályán hogy a 49ers futásokból összegerebléyzett pontjainál többet szerezzen, akkor a Frisco a nyerő.
  Reidnek nagyon drukkolnék (Shanahannak van még ideje nyerni egy másikat ;-) egy gyűrűért, de sajnos azt érzem hogy valami kis baki miatt a momentum a 4ershez kerül és minimális előnynel de behúzzák.
  De cáfoljon rám a Cheifs és a már látott erővel fordítsa meg a meccset. Élményként midnenki jól járna vele…

 6. 6

  snookerista

  Végre normális tippek nagyon tetszik a logikátok mind a podcastben mind itt. És sztem jobb és szakmailag megalapozatabb mint 4th and long. Elkezdik 49ersnél van a jobb edző mert Reid elcseszi a time managmentet ami igaz de idén fontos helyzetekben odafigyelt a Lions ellen és ő azért több szezonon keresztül bizonyitott , pl. A chiefsnél van minden évben pozitív szezont produkál a csapat .
  Shanahanél kb a mostani szezon van ahol megyöző de nem mondanám ő jobb edző , nem is nagyon volt szituba hogy ez eldőljön.Vagyis assist coachként igen de akkor a Pats ellen ő is benne volt egy hatalmas előny eladásában . Ugyhogy bátornak érztem mikor elkezdte a Bencsics Márk hogy a 49ers jobb edzőben.
  Nem összehasonlítás de ti cikkeitek sokkal jobban szakmaiak. Grat érte!

 7. 7

  wolandrule

  Mahomes statisztikája elég gyenge a prime time meccseken, ha Jimmy G. hoz egy stabil teljesítményt akkor sima 49ers szerintem. Én nem vagyok elájulva a Chiefstől, jól jött ki nekik minden a szezonban. Ha behúzzák küldjenek egy gyűrűt BoB-nak is.

 8. 8

  Megawatt Szvetozár

  Jó, azért a Pats mégsem játszhat az összes SB-n ;) Nekem pl. a tavalyi tűnt érdektelennek, aztán tényleg olyan is lett. Most legalább több pont várható, meg érdekesebb játék is.

 9. 9

  snookerista

  Nem hiszem kevés pont lenne , mindkét csapatra a sok pontos meccsek jellemzőek . Tavaly is inkább az volt meglepő ilyen pontszegény meccs volt , főleg hogy a rams és a pats is milyen meccset csinált előtte a chiefs ellen

 10. 10

  Vicgeordie

  Azért volt pár olyan év az elmúlt tízben is, mikor a Patriots nem jutott be :)

 11. 11

  euskadi68

  Két hete filózok, hogy melyiknek szurkoljak, mindkettő semleges számomra. A brutális csapatjáték vagy Mahomes zsenije, melyik legyen?
  Végül az aranyásóknak fogok drukkolni, mert ez mégiscsak egy csapatjáték, még ha a zsenik miatt (is) érdemes nézni. :)
  Nyer a Frisco 42-35-re, de Mahomes lesz a MVP.

 12. 12

  pritek

  Szerintem a KC helyen van kezelve, a SF vedelme tulertekelt, ellenben a passzjatekukban tobb van mint amit a legtobben varnak toluk. Shanny siman ki tudja 15-20 passzjatekkal egesziteni a futojatekot ami a KC ellen vegzetes lehet. A titans ellen sem fogtak meg a futojatekot a titans egesz egyszeruen leallt vele. Ha a specialis egysegek nem szolnak bele es viszik el a meccs elejet valamelyik iranyba, akkor egy sok pontos meccsen szoros gyozelmet varok a Friscotol.

 13. 13

  Bujdy Bujdy

  Szerda este érünk haza a síelésből. Vajon homokba fogom tudni dugni a fejem addig? :D

 14. 14

  Megawatt Szvetozár

  Én egyszer voltam úgy, hogy nem tudtam megnézni a döntöt és másnap egész nap próbáltam magam elzárni minden információtól, hogy tudjak izgulni a felvételen. Ennek megfelelően 4, teljesen valószínűtlen helyről is megtudtam, hogy ki nyert, köztük a cég egyik takarítónőjétől, a lányom 4 éves ovistársától, egy űgyvédi iroda honlapjáról és egy rendőr kihangosított rádiójából, aki igazoltatott és közben a kolléga tájékoztatta. :(((

 15. 15

  Megawatt Szvetozár

  Szerintem reménytelen. Még azok a lapok is írtak róla, amiknek nyilvánvalóan fogalmuk sincs arról, hogy mi az amaerikai foci.

 16. 16

  Megawatt Szvetozár

  Nem túl sok :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team