About the author

203 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  Szerintetek nem kellene valahogy megvariálni a rájátszás lebonyolítását? Leírtam a WC-kör előtt is, hogy a jelenlegi NFL-ben csoda kell ahhoz, hogy valaki onnan indulva egyáltalán SB-ba jusson (nemhogy ott nyerjen), míg a pihenőről jövőknek ki van kövezve az útja. Lásd Chiefs: laza bemelegítés a choker Texans ellen, majd sima meccs az addigra minden kártyáját kijátszó és fáradt Titans ellen. Sarkítva: az alapszakasz végére eldől, melyik 4 csapat marad állva a bajnoki címért, ami elég lehangoló

 2. 2

  katonadani

  azért szerintem a Ravens és a Saints korai kizúgása így is nagy meglepetés volt (ugyebár a Ravens előtt elvileg “ki volt kövezve az út”), ahogy a Titans konfdöntőbe jutása is.
  Nem hiszem, hogy sokkal jobban lehetne ezt csinálni, a másik irányba mozgás meg az alapszakaszba hozna sokkal kevesebb tétet, az utolsó 2-3 fordulóban konkrétan lett volna összesen 3-4 fontos meccs, annak nem lenne sok értelme.

 3. 3

  ThySoul

  Nagyon aranyos kutyás reklám van az oldal felületén, ez már tetszik

 4. 4

  Fetyke

  A Saints korai kizúgása csak neked és a fogadó irodáknál volt nagy meglepetés. A valóságban minden szakmai érv a szentek ellen szólt, én mondtam is őket, csak nem akartátok meghallani…

 5. 5

  Fetyke

  Én azt szoktam mondani, hogy a bajnokságot a védelem nyeri. De most mégis arra számítok, hogy a Chiefs már a mérkőzés elején is nagyon oda fog figyelni a támadásinál, így pedig kivétel fog születni és a jobb támadósorral rendelkező Kansas (és a z MVP formában játszó Mahomes) nyeri a döntőt. Mégpedig több, mint egy labdabirtoklásnyi különbséggel. SB MVP: Mahomes.
  bold: A Kansas több, mint 150 yardot, a 49ers kevesebb, mint 50 yardot fog futni a mérkőzésen.

 6. 6

  katonadani

  ezt azért nagyon durván kisarkítod :D borzasztóan tudása alatt teljesített a Saints azon az egy meccsen.

 7. 7

  bjeela

  Végre egy igazán szakmai hozzászólás! A legteljesebb mértékben egyetértek és nekem is teccik a trend!

 8. 8

  bjeela

  Nemááá, Fetyke! Annak a Saintsnek illett volna beledöngölnie a földbe a Vikingeket, de rohadtul elbénázták. Vedd már le a lila szemüvegedet, egy fradistának különben is baromi rosszul áll. ;)

 9. 9

  bjeela

  Ide vezet az, ha valaki megzabálja a cimborájának beígért fél marhát és a három hektó sört. Félrebeszélsz, édes egykomám! Itten a tradíciók nem fognak változni, tehát a 49ers D megnyeri a meccset és őrületbe kergeti Mahomest.

 10. 10

  katonadani

  vagy you know, azon hogy a Pats ne kapjon ki a liga legrosszabb keretével rendelkező csapatától. Vagy 100 másik meccs kimenetelén.

  Visszatérve az eredeti problémára, lenne valamilyen javaslatod? Az alapszakasz legjobbjainak mégiscsak kell valami előnyt adni, hiszen akkor semmi értelme nem lenne az alapszakasznak, ezért pl egy semleges pálya sem igazán megoldás minden PO meccsre (egyéb logisztikai problémák mellett)

 11. 11

  chester

  Az a disqus reklamja :D

 12. 12

  Fetyke

  Akkor nézzük a száraz, szakmai tényeket. A mérkőzést csarnokban játszották, nem hétfőn és nem is prime time-ban. Minden a szentek ellen szólt! És akkor, ha idevesszük azt is, hogy az előszezonban sem tudtak mit kezdeni az NO védői a Vikings támadásokkal nem is értem, hogy hogyan gondolhattál egyáltalán hazai győzelemre azon a mérkőzésen? :D
  Ugye mondtam, hogy minden “szakmai érv” mellettünk szólt. :D Kicsit komolyabban kellene venni az analitikát! :DDD

 13. 13

  Fetyke

  Válaszomat lásd Daninál! :)

 14. 14

  Dongatto

  Szoval beismered vègre hogy a Vikings bemàkolta azt a meccset?? :D

 15. 15

  Dongatto

  Akhello Whiterspoon intert fog szerezni.

 16. 16

  bjeela

  De most méé kellett meginni húzóra azt a három hektó sört? Igazán hagyhattál volna pár kortyot nekem is…

 17. 17

  Fetyke

  Maradjunk annyiban, hogy erőssen lobbizok azért, hogy jövőre már csak fedett csarnokban, vasárnap 1-kor (keleti parti idő szerint) lehessen mérkőzést játszani. :D

 18. 18

  Viktor Gál

  Chester tipp: nyer a 49ers, Chester bold: nyer a Chiefs. WTF??? Ráértek inni meccs közben is

 19. 19

  chester

  A boldom csak a vegeredmenyre utal :D

 20. 20

  Vicgeordie

  A bölcsek köve nincs nálam sajnos, de pl a 14 csapatos rájátszás koncepciója tetszik. Így csak egy csapat maradna kivételezett helyzetben főcsoportonként, ami egyrészt hagyna tétet az alapszakasznak is, másrészt pedig nagyobb esélyt hagyhatna másoknak a döntőbe jutásra (valószínűbb, hogy az egy darab kiemelt kifog egy rossz napot és bukik, minthogy a két kiemeltből mindkettővel megtörténik ez).

 21. 21

  bjeela

  Pedig annyira logikus: Chester okos fiú és mindenképp nyerni akar.

 22. 22

  eeeeeeeeeeeeek

  Tippem: SF 35-31 KC
  Mivel most nincsenek olyan elszállt boldjaim mint a Patriots-Falconson és a Patriots-Ramsen voltak, ezért két “félboldot” prezentálok nektek:
  Bold1: Garoppolo 400+ yarddal és 4+ TD-vel undisputed SB MVP lesz
  Bold2: Sanders-nek lesz egy 90+ yardos TD-je

 23. 23

  Vicgeordie

  Persze, de a végeredmény mégis csak az, hogy hetedik éve csak pihenőhetes csapatok jutnak be a döntőbe. Most már ott tartunk, hogy az számít meglepetésnek, ha egy második kiemelt beevickél oda. És a Chiefs esetében azt is láthattuk, hogy min múlhat a kiemelés és így nagyjából az esélyed is a SB-ra: pl. egy bírók által elfújt meccsen…

 24. 24

  Gergely Nagy

  Nekem a Seattle és a Bills volt meglepetés, hogy nem mentek még egy kört. A Saints csak az Egaelsnél volt egyértelműen esélyesebb a konfba(bár ezen a szinten nincs vb könnyű ellenfél kivétel a Texans meg a sasok ). A Ravens meg a Patsel és a Titansal volt egy súly csoportban útólag kiderült, alatta egy picit 😉.

 25. 25

  realface

  Pláne, hogy Mosley kezd helyette.

 26. 26

  Bélabá a csótány

  Bold:LESZ Dak Prescott konzervleves reklám és NEM lesz Breki statefarm reklám.
  Bold2:TB átlépi az oldalvonalat(belép a pályára), ÉS lepacsizik Brekivel,viszont Jimmy-vel NEM.

 27. 27

  bjeela

  Jajj, még a végén elcseszed: a fél vödör szentöltvizet és a két csipet macskaszőrt kifelejtetted!

 28. 28

  Dongatto

  Attol meg fent lesz a palyan parszor ne aggodj.

 29. 29

  Dongatto

  Sràcok egy kèrdès: Jerry McKinnonnal mi a helyzet? Sèrült volt azt tudom de azòta milett vele? A 49ers keretèben van mèg? Vagy egyàtalàn fog mèg jàtszani valahol?

 30. 30

  Kolskegg Thorleikrson

  Megsérült,majd újra megsérült,de ott van a Niners rosterén.

 31. 31

  Bélabá a csótány

  IR-en van még mindíg.
  100% hogy cut lesz tavasszal.

 32. 32

  acsdav2

  1. Alapvetően értem a logikádat, de úgy érzem a mostaninál jobb rendszer jelenleg nem nagyon létezik. Azért, az elég igazságtalan, hogy a 2.kiemelt csak egy hazai pálya előnyét szerzi meg a 7.kiemelttel szemben. Szerintem ez így nem lenne igazságos.
  2. Bár furcsának tűnik, de az NFL-nek szerintem nem nagyon érdeke változtatni. A Mahomes,Jackson, Watson féle sztárokról szól egy NFL szezon. Nekik nem nagyon érdekük az, hogy minél jobban felboruljon a papírforma és a pár meccsen pazar formába lendülő ismeretlennek számító Tannehill (bár nála tartósabb jó formáról beszélhetünk) jusson a döntőbe. A döntőbe olyan csapatok kellenek, akikről a szezon szólt, akik a leginkább ismertek és eladhatók a nézőknek.

 33. 33

  LG

  Bold 1: Első TE-ként Kittle lesz a SB MVP.
  Bold 2: Lesz legalább egy olyan trükkös TD, amit egy OL játékos fog szerezni.

 34. 34

  stanley

  Jaja, elég egyértelmű, hogy most már nincsenek akkora meglepetések, mint anno. Sőt, igazából ott is volt, hogy valaki nagyon komoly és nehéz csoportot nem tudott megnyerni, de amúgy jó csapat volt. Igazából az ilyen 5.-6. az kb. dísznek megy a playoffba. Oké, hogy okozhatnak 1-1 meglepetést, de igazából az SB esélytelen.

 35. 35

  acsdav2

  Az első nem annyira bold. :)

 36. 36

  Fetyke

  Nem akartam, most sem akarom elvinni ebbe az irányba a dolgot, ezért nem reagáltam eddig érdemben. De azért te is durván kisarkítod, amikor azt mondod, hogy nagy meglepi volt a Vikings győzelem. Persze mindenki annak gondolja, gondolta. De ha végiggondolod (és végig nézed az utolsó pár alapszakasz meccsünket, már amikor a kezdők játszottak), akkor bizony ez már inkább papírforma volt.
  Először is a Vikings by weekről jött, márpedig az mindig előny. Másodszor a védelmünket Zimmer nagyon jó formába hozta a PO-ra, bárkivel szemben tartom, hogy top3 szinten voltunk (úgy, hogy a top1 49ers természetesen legalább eggyel nagyobb klasszist képvisel). A Saints támadósorából Kamara formán kívülre került. Így pedig maradt egy Brees-Thomas tengely, potens futójáték nélkül, egy középütt sokat gyengült fallal, egy top Vikings védelemmel és elit front7-el szemben. Így nézve azért ez már nem tűnik olyan nagy csodának…

 37. 37

  Fetyke

  új bold: holtversenyben megnyerem a PO tippjátékot.

 38. 38

  Vicgeordie

  Nem 505 a rekord?

 39. 39

  katonadani

  jogos, győztes csapattól 414

 40. 40

  katonadani

  sőt, még az sem (Brady vs Falcons)
  hanem SB debut

 41. 41

  katonadani

  de akkor legyen 466+, győztes QB

 42. 42

  ThySoul

  Most döbbenek rá, kit érdekel mi lesz a vége a meccsnek, hát véget ért a Bojack Horseman. Mostantól teljesen üres az életem

 43. 43

  Leonidasz007

  Azthittem már h van még vizsgád. Már megijedtem

 44. 44

  Bélabá a csótány

 45. 45

  ThySoul

  Az szar lenne mert pénteken ért véget a vizsgaidőszak :D
  Mostmár csak annyi problémám van hogy véget ért az egyetlen sorozat ami tényleg lázban tartott és nagyon szerettem
  Remélem nem jön rá az hogy idén is szar döntő lesz

 46. 46

  makosteszta

  You, I like you! (még nem volt alkalmam megnézni a befejezését, no spoilers please)

 47. 47

  bjeela

  Urak, mindenkinek kellemes meccsnézést, én sajna csucsuka. Holnap mindenkit kiosztok! :D Jucikát.

 48. 48

  chester

  Hogy kepzeled hogy alszol?

 49. 49

  Zotyman

  Bold: Scorigami lesz a meccs végeredménye
  Egyébként nyer a Chiefs.

 50. 50

  Fetyke

  Az én időmben még létezett a halasztott vizsga fogalma. :D

 51. 51

  Krisztian Fekete

  Ja, ez elég hülye tervnek hangzik. :D

 52. 52

  katonadani

  megint jössz majd kérdezni, hogy hogy történt ez, mert nem érted? :D

 53. 53

  Krisztian Fekete

  Mennyivel jobb ezt élőben csinálni! :D

 54. 54

  Fetyke

  Meg kell hagyni, hogy a felvezetés hibátlanra sikeredett!

 55. 55

  Bélabá a csótány

  Csóri Sam Mendes :=(

 56. 56

  ClayMatthews52

  na tessék, ott volt a Shermanre dobás máris

 57. 57

  Krisztian Fekete

  És milyen szép volt utána a testcsel.

 58. 58

  Gergely Nagy

  Szépen haladnakTrent Greenék.

 59. 59

  Krisztian Fekete

  Mahomes-nak itt szerintem le kellett volna mennie. Láthatta volna, hogy TD-ig nem jut el, de a first down meglett volna. Túlvállalta magát. Főleg, mert bele is sérülhetett volna.

 60. 60

  chester

  Azert ezeket nem kene eroltetnie

 61. 61

  Gergely Nagy

  Majdnem csinált egy Wentzet

 62. 62
 63. 63

  Krisztian Fekete

  Biztos vagy benne? :D

 64. 64

  chester

  Emberem vagy Andy!

 65. 65

  chester

  Igy plane

 66. 66

  Krisztian Fekete

  Na, ez már olyan szitu volt, ahol érdemes erőből megpróbálnia!

 67. 67

  Fetyke

  De többet ésszel!:)

 68. 68

  Krisztian Fekete

  Az jó lenne. :D

 69. 69

  Gergely Nagy

  Jimmy Garage Oh No 😀

 70. 70

  Krisztian Fekete

  Nem értek egyet a kommentátorokkal. Szerintem nem passzolni próbált, csak kidobni a pályáról. Csak nem tudta eléggé irányítani.

 71. 71

  katonadani

  yep, nem tudta eléggé megdobni, mert megütötték

 72. 72

  Bélabá a csótány

  Intentional grounding lett volna.

 73. 73

  Fetyke

  Ezért nem kellet volna beleállni, hanem a sacket kellett volna választani. Persze utólag könnyű…

 74. 74

  Krisztian Fekete

  Azt nem vitatom. Csak én nem gondolom, hogy passzolni akart.

 75. 75

  Krisztian Fekete

  Ha bedobják rá a zászlót. :D

 76. 76

  Bélabá a csótány

  Ha nem int,akkor rádobják.

 77. 77

  katonadani

  (2. és 10re nem futunk…)

 78. 78

  chester

  Nem egy Illovszky az biztos

 79. 79

  Sestertius

  Családias a légkör :D

 80. 80

  Krisztian Fekete

  Ha előbb elkészül a Puskás, tuti idehozták volna. Felcsút viszont túl kicsi.

 81. 81

  katonadani

  meg kellett alapozni a passzt, hogy most lehessen futni :D

 82. 82

  snookerista

  Durván jó meccs eddig, tavalyi borzalmas SB után végre valami .

 83. 83

  Gergely Nagy

  Igen furcsa egy kicsit, hogy a Jets Phins sőrmeccseket szokták itt rendezni de nem olyan rossz ez 😀.

 84. 84

  Fetyke

  Igen csak így egy támadást elvesztegettek. Ugyanezt kell játszaniuk, mint ebben a támadósorozatban. Ha elkezdenek kapkodni, akkor végük. Most pedig még bőven meccsben vannak.

 85. 85

  katonadani

  időkérés, Shanny…

 86. 86

  Fetyke

  Ezt én sem értettem. Ha Reed nem ilyen sportszerű, akkor el sem rúgatta volna a labdát, hanem hagyta volna a DoG-t.

 87. 87

  snookerista

  És még Reidet cikizték a timemanagment miatt . :D

 88. 88

  Fetyke

  Azért ő is hibázott, mert nem lett volna szabad elrúgni a puntot. :D

 89. 89

  Viktor Gál

  Ezt a zsibbadnak a végtagjai reklámot direktbe az SB-re tervezték?

 90. 90

  makosteszta

  Hű, azért ez Kyle-tól elég beszari taktika…

 91. 91

  Viktor Gál

  Hogy is mondtátok? Csak ne legyen nagy birói baszatás?

 92. 92

  katonadani

  fújható volt, ez nem volt felháborító call, az biztos

 93. 93

  Viktor Gál

  Hát ha ez OPI volt, játszunk inkább ritmikus sportgimnasztikát

 94. 94

  Leonidasz007

  Ha Kelcével történik az eset akkor igazat adtál volna az ítéletnek. Tipikusan határeset fújás, eltolta Kittle nem durván de pont abban az utemben h sorensen kibillenjen. Sztem is adhato volt.

 95. 95

  Viktor Gál

  Belehet fújni mindent, de akkor a baszott nagy holdingokat is

 96. 97

  Viktor Gál

  Egy itéletre adnék igazat, ha Aranypöcsű Jimmyt máglyahalálra küldenék.

 97. 98

  Bélabá a csótány

  Mi gondod Jimmy-vel?

 98. 99

  chester

  KASHMIR!!!

 99. 100

  Viktor Gál

  Addig, amig e lnem adtad nekünk Bélabá, semmi, de most kétpofára zabálja a nitromint spraymet.

 100. 101

  Bélabá a csótány

  Lement a fél HT show, de KD még nem kommentelte be hogy “onnan rákéne menni”.

 101. 102

  snookerista

  Azért a Steelersnel volt humorérzéke hogy ezek után Pounceyt jelölte :D

 102. 103

  Bélabá a csótány

  Májámiban sok a migráncs.

 103. 104

  ClayMatthews52

  egy yardról rámennék shakirára

 104. 105

  Bélabá a csótány

  Egyébként pricceles volt mikor körbemutogatták hogy milyen fenszi 5G hálózat van a stadionban,miközben kb 3-4 féle 5G képes okostelefont árulnak jelenleg az usában, és egyik se az iphone .

 105. 106

  Viktor Gál

  Rudolph?

 106. 107

  Fetyke

  Azt felejtsd is el! :) Csak a Saints drukkerek láttak ott szabálytalanságot.
  Itt a védő nem kezdeményezett kontaktot és nem akadályozta az elkapást szabálytalanul.

 107. 108

  Bélabá a csótány

  Eugene Robinson 1999-ben elnyerte a Bart Starr Awardot(kb “példakép pályán és azon kívül”).
  Még aznap este elment kurvázni és le is kapcsolták a rendőrök.

 108. 109

  Krisztian Fekete

  Sose jutsz olyan közel. :D

 109. 110

  Fetyke

  Most lehetett rá jegyet kapni. :D

 110. 111

  Bélabá a csótány

  Meg már minek.
  Ma lett 43.
  JL is 50 már.

 111. 113

  d zoli

  Megy a pass rush. Breki megidézi a segítő szellemét. Valami Jameisnek hívják.

 112. 114

  Bélabá a csótány

  Vinné a krumpliszsákot mint Borat.
  https://www.youtube.com/watch?v=_-OpLcb6prw

 113. 115

  Bélabá a csótány

  Felidézte mit NEM szerzett még SB-ben :D

 114. 116

  Viktor Gál

  Volt már fullback SB MVP?

 115. 117

  Fetyke

  Vajon Gould most már gondol e arra, hogy nem is akart a 49ersnél maradni?

 116. 118

  Gergely Nagy

  Volt Larry Csonka

 117. 119

  Viktor Gál

  Bánja, játszhatott volna MVP Trubbal

 118. 120

  Gergely Nagy

  Szerencséd, hogy bjeela már alszik xd

 119. 121

  katonadani

  új bold: Juszczyk passzolt TD.
  honorable mention: Mahomes győztes QB SB rekordot dönt 466+ passzolt yarddal.

 120. 122

  Gergely Nagy

  Nyílván nagyon bánja Xd

 121. 123

  katonadani

  Halkan jegyzem meg, de Garopoolo az egy megütött intet kivéve jól játszik

 122. 124

  Bélabá a csótány

  Viszont ő 2 TD-t és 145 yardot csinált.

 123. 125

  d zoli

  Passer rtg 100. Breki 62. Mondjuk az első félidőben nekem nem tűnt vezérek. Te mit gondolsz? de a másodikban adom.

 124. 126

  Csiken

  Mahomes elizgulja, igy lassan vége

 125. 127

  Gergely Nagy

  Hopika egy 49ers Td és vége.van

 126. 128

  Fetyke

  Már csak le kell futtatni az órát a 49ersnek.

 127. 129

  Csiken

  Ahhoz nagyon értenek

 128. 130

  Bélabá a csótány

  Bezzeg a gyerek nem úszta meg mint ez a labda.

 129. 131

  katonadani

  Bad time for Mahomes to have his worst game ever.

 130. 132

  Krisztian Fekete

  Csak rajta mult a csíkágó szezonja. :D

 131. 133

  d zoli

  No lesz e hero ball?

 132. 134

  Bélabá a csótány

  “Dzsamal Kexxon is my spirit animal.”-Mahomes

 133. 135

  Viktor Gál

  Nem kellett volna a Chiefs védőfalra dobni zászlót? Labda még a center kezében , ők meg vastagon a LOS mögött

 134. 136

  katonadani

  talán passzolni kéne. meg sietni…

 135. 137

  katonadani

  végre valami…

 136. 138

  d zoli

  Hát így véded a hosszú passzt? Te sinter!

 137. 139

  Bélabá a csótány

  Mintha rozmárbácsi leszarná Brekit..

 138. 140

  Bélabá a csótány

  Onszájd?:”D

 139. 141

  Fetyke

  Na most kellenek a trükkös játékok a 49erstől! Nem olyanok, mint az első félidő végén voltak….

 140. 142

  katonadani

  Shanahan azt mondta nem veszi le a lábát a gázról. Vajon így lesz?

 141. 143

  Krisztian Fekete

  dupla, vagy semmi.

 142. 144

  Bélabá a csótány

  Mullens?:”D

 143. 145

  Tomi

  Rá se tette.

 144. 146

  Fetyke

  Ennél azért kreatívabb hívások kellettek volna. Mondjuk 2 és 5-re egy futás. :D

 145. 147

  Csiken

  Hű de sok ido lesz még

 146. 148

  Fetyke

  Nézőpont kérdése. :D
  A Chiefs védelme ilyenkor a legjobb. futni már egyáltalán nem marad idő, jöhetnek az LB blitzek.

 147. 149

  Krisztian Fekete

  Dani? Ha visszafújták volna, nekimentél volna? Vagy rúgsz az egyenlítésért?

 148. 150

  katonadani

  neki, mert inches, ha mondjuk 2 yard, az necc

 149. 151

  Krisztian Fekete

  És szerinted Reid nekiment volna?

 150. 152

  katonadani

  nem vagyok benne magbiztos

 151. 153

  rowi

  Ez egy standard seahawks meccs idénről. Utálom:)

 152. 154

  Fetyke

  Onnan neki kellett volna menni. Az FG-vel szinte semmire sem mentek volna, mert akkor 2,5 perc alatt alig 50 yardot kellet volna csak megtennie a 49ersnek egy győztes FG-hez.

 153. 155

  Csiken

  4th & 10 nel miert nem ker időt shanahan amikor a meccs a tét?

 154. 156

  katonadani

  mert így még 3 időkéréssel visszakaphatja

 155. 157

  Csiken

  Es elindulhat a saját 10eserol…

 156. 158

  Fetyke

  A saját 20-án! mire megy vele szerinted?

 157. 159

  d zoli

  Grat Chiefs.

 158. 160

  Krisztian Fekete

  Ami pont egy esély.

 159. 161

  katonadani

  amúgy meg elveszti straight up :D

 160. 162

  Krisztian Fekete

  Ez már csak elmélet marad.

 161. 163

  Fetyke

  A semmire. 1 perc alatt, időkérés nélkül ez még Mahomeséknek sem menne. :)

 162. 164

  Fetyke

  Így meg a meccset! :D Ez az, amikor nem bízol igazán a támadódban, az irányítódban. Shanahannek ezt még gyakorolnia kell.

 163. 165

  Csiken

  Az egész meccsen ez latszodott hogy nem bízik jimmy G ben, ra is fáztak

 164. 166

  ThySoul

  Nyugi nyugi nyilván elaludtam
  Elkezdtem visszanézni de 20-17nél kinyiffant a gamepass, másnál nem és csak én vagyok iylen szerencsés? Már vagy fél órája szenvedek vele de nem működik

 165. 167

  katonadani

  ez az, amikor bízol benne, nem kell neki idő h megoldja :) mindig lehet ezt mindkét irányból nézni

 166. 168

  Krisztian Fekete

  Kittle miért nem akart ráugrani a labdára? :O

 167. 169

  makosteszta

  Nekem is el-el megy, maradtak így Ricsiék.

 168. 170
 169. 171

  katonadani

  Damien Williams SB mvp?

 170. 172

  Csiken

  De örülök Andy Reid sikerének, kijárt már az öregnek

 171. 173

  Csiken

  Yep

 172. 174

  Bélabá a csótány

  +1

 173. 175

  Pintér Zoltán

  Andy 4 Prez. Nagyon drukkoltam az Öregnek. Megérdemelte. Damien Williams 4 MVP!

 174. 176

  Viktor Gál

  Az elég nagy baj lenne:((((

 175. 177

  Balazs Simon

  nem kicsit

 176. 178

  Pintér Zoltán

  Andy Reid SB MVP, Williams neki köszönheti. Zseniális hívások és play call. Úgy ért révbe a Rozmár, ahogy meg van írva, a 4. negyedben… :D

 177. 179

  Fetyke

  Én is Reid miatt örülök a Kansas győzelmének. Az öreg jobban megérdemelte, végig bízott a csapatában, többször nekiment negyedikre is az első félidőben. Gratulálok!

 178. 180

  realface

  Ez az SB egy jó meccs volt, nagyot küzdöttünk és nagyon megszenvedett az esélyesebb csapat, de végül győzött….
  A szezonunk viszont sokkal jobb volt mint azt várni lehetett, ez jó alap lehet a következő szezonra. Go Niners!

 179. 181

  Krisztian Fekete

  Jó reggelt, urak, még alszok két órát.

 180. 182

  Fetyke

  Megmondtam, hogy ez egy sima (több mint egy TD különbségű) Chiefs győzelem lesz.

 181. 183

  katonadani

  szegény bjeela megint nem fogja érteni mi történt :(

 182. 184

  Bélabá a csótány

  Breki MVP

 183. 185

  Bélabá a csótány

  katonadani:Az SBk történetében először lesz punt return TD.

  g495sr:Raheem Mostert megdönti a legtöbb futott yard 1988-as rekordját (Timmy Smith, 204 yard)

  alatriste: Hiába a két pontgyáros támadósor a meccsen bár 60+ pont fog születeni de az MVP egy védő lesz a Cheifs oldaláról.

  rowi: A 49ers megdönti a Washington 280 futott yardos rekordját, amit az SB XXII-n futottak.

  chester: A Chiefs 50 éve nem nyert Super Bowlt, ezt most a 49ers ellen pótolhatja. Es ez is lesz a meccs vége (50-49)

  balentin:Mindössze három olyan újonc elkapóteljesítmény van a liga történetében, amelyre igaz, hogy egy adott Super Bowlban legalább öt elkapást és egy TD-t jegyeztek. Ez a teljesítmény Charlie Brown, Torry Holt és Sammy White nevéhez kapcsolódik. Az idei döntőben ez a teljesítmény mind Deebo Samuelnek, mind pedig Mecole Hardmannek össze fog jönni.

 184. 186

  Balazs Simon

  vicc, D. Williams jobban megérdemelte volna.

 185. 187

  ThySoul

  Majd ha végeztél ki is vesézhetjük valami teljesen odanem illő poszt alatt :D

 186. 188

  ThySoul

  A telibevert gamepass hogy rohadt drága de cserébe meghal az utolsó 5 percre azt malmozhatok egy órát amíg végre úgy érzi hogy megint képes elindulni

 187. 189

  demonsss

  Ezt Sanahan szépen elk*rta megint ez a 49esek kezèbe volt ! Mahomes egy upgradelt goff ebből a meccsből kiderült , h itt Andy papa ès a sebbesèg az igazi faktor ennèl a csapatnál. Azèrt a Chiefs a Miaminak küldhet egy gyűrűt , mert ha itt a Titans nem nyomja le a Baltimort meg a Patset ez a gyűrű tuti nincs meg , viszont Andy papa nagyon megèrdemelte !

 188. 190

  Bélabá a csótány

  Egyébként csak nekem ront az SB hangulaton ,hogy most egy putriban tartják a meccset?

 189. 191

  Fetyke

  Próbálták meglepni az ellenfelet.
  Én mondjuk például Shanahan részéről korainak éreztem, hogy az előző drive-ban ennyire korán átváltott a passzjátékokra. Egyelőre még több türelemmel kellene játszania a 49ersnek.
  Ui.: És a screeneket nagyon jól fogja eddig a Chiefs, az el kellene felejteni az aranyásóknak.

 190. 192

  snookerista

  Sztem Shananan túl besz*ri ezzel igy nehéz lesz . Tökre megy az O elöző drive is impressziv volt erre lepörget másfél percet

 191. 193

  bjeela

  Ez hogy történhetett? Nem értem… csak hogy legalább a boldjaid közül egy bejöjjön…

 192. 194

  bjeela

  Dehogynem, most kivételesen nagyon is. Amennyire nem jött be a babonám a Vikings ellen, annyira bejött itt. Rohadtul szorítottam Mahomesnek és Reidnek, de amilyen elképesztő peches vagyok a fogadásoknál… szóval nem fogadhattam rájuk. Bejött. Amúgy nem sokon múlott, mert a látszat ellenére ez nagyon nem volt egy sima meccs és könnyedén végződhetett volna fordítva is.

 193. 195

  snookerista

  Mindjárt bealszom ezen a szupi halftime shown . Nem értem minek hivnak mindig 10 éve levitézlet énekeseket az ezeréves számaikkal

 194. 196

  bjeela

  Ez annyira volt sima, mint a magyar úthálózat… ;)

 195. 197

  bjeela

  fejlődőképes ifjú… ;)

 196. 198

  Fetyke

  Honnan tudod, te nem is láttad… :D

 197. 199

  bjeela

  Psszt, titok… ;)

 198. 200

  Csiken

  Ott is van, szép volt chiefs! Ezt megint shanahan vesztette el… persze a chiefs is feltámadt de ebben érzésem szerint benne van shanahan

 199. 201

  Csiken

  Es az elso félidő végen amikor 1;45 nel nem kérsz időt hanem neki állsz le futtatni az órát?

 200. 202

  camillo 7777

  Túl sok a ha…..

 201. 203

  disqus_GrhaBMtH8N

  És ismét megköszönhetjük az NFL-nek/zebráknak, hogy a gyengébb csapat nyert. Mi lenne, ha végre úgy dobnának mindenre zászlót és adnák meg a TD-t, ahogyan le van írva? Pedig mennyire jó játék lenne, ha tényleg a pályán dőlnének el az ilyen súlyú dolgok.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team