Connect with us

Szabadügynök

Super Bowl vagy bukás? – Titans FA-kitekintő

A Titans kisebb meglepetésre egészen az AFC-döntőig menetelt, köszönhetően az elit támadófalnak és Derrick Henrynek, illetve a liga legmagasabb passer ratingjét produkáló Ryan Tannehillnek. Mit ad az ég, nem csak utóbbi két játékos, de még a támadófal talán legjobbja is szabadügynök lesz tavasszal, a többi hiányposztról nem is beszélve.

 

A csapat kifejezetten jól áll anyagilag, az 50,7 millió dollárnyi cap space a 12. legtöbb a ligában. Mivel a jelenleg érvényes kollektív szerződés jövőre lejár, az idei évet nyugodtan lehet all in módban végigtolni, a Titansnek sem kell spórolnia a munícióval, ennyi pénz pedig nagyon sok mindenre elég. Arról nem is beszélve, hogy van pár játékos, akiken komoly milliókat lehet spórolni.

 

Az első név természetes a rúgó Ryan Succop, aki hatból csak egy mezőnygólt értékesített tavaly, miközben kvázi top fizetést kap. Az elküldésével 2 millió dollárt lehetne spórolni, nem kérdés, hogy nincs maradása (pláne, hogy Greg Joseph kifejezetten ígéretesnek tűnik, legalábbis nem rosszabb negyedannyi pénzért).

 

Ugyan nincs rászorulva a Titans, de érdemes lenne Malcolm Butlert is elküldeni – tavaly IR-en fejezte be a szezont, de amikor pályán volt, akkor sem játszott jól. Ugyan elég sok halott pénz keletkezne utána, de még így is 7,3 millió szabadulna fel az elküldésével. Delanie Walkert sem kellene erőltetni, az elmúlt két évben nyolc meccsen játszott, 35 éves múlt, ráadásul ott van Jonnu Smith is a keretben – valószínűleg nem kell kivágni, hanem visszavonul, ezzel 6,4 millió dollárt spórolva a csapatnak.

 

A cikk folytatódik! Havi ~930 forintért több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások