Connect with us

Prémium cikkek

Teljes újjáépülés? – Buccaneers FA-kitekintő

A Buccaneers a keret erősségéhez mérten ismét egy csalódást keltő szezonon van túl. Mondhatni semmit nem változott a helyzet az elmúlt négy évben, de most van a legnagyobb esély rá, hogy radikális változások legyenek.

 

Egyrészt azért van erre lehetőség, mert a csapatnak közel 80 millió dollárja van a szezon indulásakor, illetve ezzel szorosan összefügg, hogy Jameis Winston szabadügynök lesz, így elindulhat egy teljesen új irányba a gárda. Winston és a Tampa házassága már azelőtt megfáradt, mielőtt valójában gyümölcsöző lehetett volna és még így is mindig megkapta az új esélyt az irányító a bizonyításra. Az új QB miatt tehát kelleni fog a költőpénz, de a meglévő 80 millión felül nem igazán tudnak többet csinálni.

 

Mindössze Cameron Brate és William Gholston vágható ki szívfájdalom nélkül, ebből pedig összesen további 10 millió dollár gyűjthető össze. A többiek vagy megszolgálták a szerződésük árát vagy olyan keveset lehet felszabadítani velük, hogy nem érdemes elküldeni őket.

 

Szabadügynökök

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!