Connect with us

Hír

Thomas a legjobb támadó, Gilmore a legjobb védő, Murray a legjobb újonc támadó

A hagyományoknak megfelelően a Super Bowl előtti éjjelen kiosztották a legjobbaknak járó díjakat az NFL Honors gáláján. Sem a veteránok, sem a profik között nem volt meglepetés.

 

 

legjobb támadó Michael Thomas lett. A Saints elkapója 149 passzt halászott le a szezonban 1 725 yardért (előbbi minden idők legtöbbje, utóbbi pedig a legtöbb volt 2019-ben), ez pedig 19 szavazatot ért. Lamar Jacksonnak 17, az 1000+ futott, 1000+ elkapott yardot és 100+ elkapást jegyző Christian McCaffrey 12 voksot kapott, illetve Russell Wilson és Patrick Mahomes is bezsebelt egyet-egyet.

 

legjobb újonc támadó Kyler Murray lett 26,5 szavazattal (3 722 yard, 20 TD, 12 INT, illetve 544 futott yard és négy futott TD). Kisebb meglepetés lehet ez, hiszen aremekül teljesítő Raiders-futó, Josh Jacobs (13), vagy a Titans-elkapó AJ Brown (9,5 szavazat) is talán jobban játszott nála, de a posztjából adódóan akár várható is volt, hogy az 1/1-es irányító fogja megkapni a címet. Rajtuk kívül Miles Sanders (Eagles) kapott még egy voksot.

 

legjobb védő Stephon Gilmore lett. Az All-Pro corner 53 tackle-t mutatott be, hat INT-vel vezette a ligát, összességében a legjobb volt a posztján. Troy Polamalu 2010-es győzelme óta ő az első DB, aki kiérdemelte a DPOY címet. A Patriots védője 21 szavazatot kapott, héttel előzte meg a második Chandler Jonest (Cardinals) és 11-gyel a harmadik TJ Wattot (Steelers). Rajtuk kívül még Shaq Barrett (2), Danielle Hunter (1), Tre White (1) és Aaron Donald (1) kapott szavazatot.

 

legjobb újonc védő természetesen Nick Bosa lett. A kilenc sacket, egy INT-t és egy fumble-t jegyző pass rusher (aki a legjobbak között volt nyomásgenerálásban) 43 szavazatot kapott. A második a 10 sacket szerző Maxx Crosby lett (Raiders, 4 szavazat), illetve Devin Bush (Steelers, 2) és Josh Allen (Jaguars, 1) kapott még voksot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!