Connect with us

Érdekességek

Tom Brady a 49ersben? – Gond nélkül megoldható

Tom Brady jövője még mindig bizonytalan, ő maga is folyamatosan kikerüli a kérdést, hogy marad-e a Patriotsban. Emiatt rengeteg a teória, hol és milyen feltételek mellet köthet ki, az egyik potenciális célpont pedig a 49ers. Azt gondolhatnánk, hogy Jimmy Garoppolo miatt erre nem sok esély van, pedig pont ő jelenti a legkisebb gondot.

 

Amikor a 49ers a liga legjobban kereső játékosává tette Garoppolót öt meccs után évi 27,5 milliós fizetéssel, nem bízta a véletlenre a dolgot. A garantált tartalom minimális volt a szerződésben, így hiába van még három évig kontraktusa, április elsejéig mindössze 4,2 millió dollárnyi halott pénzért cserébe simán elküldhető/elcserélhető. A lépéssel 22,4 millió dollárt spórolna a csapat, tehát Bradynek sem kellene éhbérért játszania.

 

A 49ersben továbbá minden adott, amire Brady csak vágyhat: van elit támadófal, elit futójáték, elit tight end, jó elkapók, zseniális támadókoordinátor és top védelem is. Ráadásul a kedvenc csapatáról van szó, a szülővárosa 39 mérföldre van Santa Clarától, gyakorlatilag hazatérne.

 

Technikailag tehát semmi akadálya nincs annak, hogy Brady 1-2 évre aláírjon az NFC legjobb csapatához. A 49ersnek is megérné, hisz Brady még most is jobb, mint Garoppolo, a szakmai érveken túl pedig a marketing értéke is óriási lenne a dolognak. Arról nem is beszélve, hogy Garoppolót nemcsak kivágni, de elcserélni is el lehet, például egy második körért a Patriotsnak, ami szintén nem hátrány.

 

Elméleti szinten tehát minden adott egy bombaüzlethez, de a házat azért ne tegyük fel rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!