Connect with us

Hír

Tony Romo 17 milliós szerződést kapott a CBS-től

Be kell ismerni, Tony Romo remek üzleti érzékkel bír (és nagyon ért a focihoz). A Cowboys korábbi irányítója az elmúlt években tévés szakértőként dolgozott, sokan egyenesen a legjobbnak tartják, ennek pedig az lett a következménye, hogy a CBS évi 17 milliós hosszabbítást kötött vele – ez a valaha volt legnagyobb, amit egy NFL-es elemző kapott. Romo csúcsgázsija irányítóként évi 18 millió dollár volt.

 

Romo profi pályafutásának végét egy sérülés és Dak Prescott berobbanása okozta 2016-ban. Bár még lelehetett volna benne pár jó év valahol máshol, a korábbi draftolatlan irányító (aki még mindig csak 39 éves) inkább a tévézés felé fordult és három éves szerződést írt alá a CBS-szel (ez járt le idén).

 

Ez a hosszabbítás egyébként jól mutatja, mennyire komoly pénzeket fog szakítani az NFL az új tévés szerződésekből – ha a CBS ennyit fizet egy elemzőnek, képzelhetjük, mennyit fog fizetni a ligának a tévés jogokért (2019-ben egyébként az NFL több mint 8 milliárd dollárnyi bevételre tett szert a tévés jogokból).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!