About the author

3 Comments

 1. 1

  camillo 7777

  Srácok 5/47nél mi az a hang? 😂😂😂

 2. 2

  the12thman

  Fájó ez a 9ers vereség. Többé kevésbé de ki kell mondani attól függetlenül hogy Shannahan a bűnbak, de azt ne felejtsük el hogy nélküle nem jutott volna idáig az SF. Nem tudom lenne e még olyan HC aki ezt a keretet eltudta volna vinni idáig.

 3. 3

  bjeela

  Szunyókálva egyet erre a SB-re továbbra is ott tartunk, hogy akár megnéztem a meccset, akár nem(megnéztem), nem értem, hogy alakulhatott ki ez a végeredmény. ;)

  Mert ez a 49ers könnyedén fogta meg Mahomesékat, és ha nem beszari Shanahan, akkor a félidőben minimum 3, de inkább 7 pont előnnyel mehettek volna az öltözőbe. És ez a pár pont nagyon hiányzott a végén.

  A leginkább determináló tényező azonban a SB nyomás volt és ez leginkább a QB-kon látszott eltérő időintervallumokban. Mahomes már az elején dadogott kicsit, mert annál tud jobban is játszani és bár igyekezett nem mutatni, de a torkom rá, hogy belül szétette a srácot a kefe, hogy nem úgy megy, ahogy kellene. Aztán ez az ideg kicsúcsosodott a harmadik negyedben, ahol iszonyat pocsék volt. Sőt, egészen a negyedik negyedes Hillnek dobott passzig is szar volt. És ott eleresztett egy haessejönbeakkorleszaromazegészet passzt Hillnek, ami akkor is igaz, ha ezt ezerszer gyakorolták és ő tervezte el. Mert simán benne volt a pakliban, hogy ezt is elszúrja. De nem. Jó, egy kicsit aluldobta, Hillnek vissza kellett fordulnia érte, mert legalább két yarddal rövidebb volt, de annyi helye volt Hillnek, hogy bőven belefért. És a srác megnyugodott, hogy “megy ez, nem kell beszarni”. Attól kezdve már a régi Mahomes volt. Még akkor is, ha Damien Williams elkapása előtt nem ment megint annyira a dolog. És rohadtul érdekelt volna egy 4. and goal… ;)

  Garappolo meg pechjére a negyedik negyedben érte utol a SB nyomás és para. Egészen addig egy kimondottan jó QB benyomását keltette. Jól dobott – most az INT-t hagyjuk -, aránylag jól látott a pályán(más is elnézett már töküresen álló játékost a világtörténelemben), higgadtnak tűnt. És még így is, ha eltalálja a végén Sanderst – ugyanúgy, mint Mahomes Hillt azon a vagy bejön, vagy nem passznál -, akkor fordult volna a kocka. Két yardot tévedett egy +50-os passznál. Neki nem volt szerencséje, hogy Sanders visszaforduljon a lasztiért, mert a nyakán volt a védő. Az vesse rá az első követ, aki pont telibeverte volna Sanders kezeit. De mielőtt sokan jelentkeznének, előtte nézzétek meg, miket dobáltak a legjobb és legpontosabb QB-k a célbadobós versenyben másfél hete. Főleg a kibaszott nagy átmérőjű négypontos célnál. Pedig az nem is rohangált és nem lihegett a nyakában egy védő… ;)

  Szóval ez a meccs simán lehetett volna fordítva is. Ezért aztán – csak hogy Daninak örömet okozzak – továbbra sem értem… ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team