Connect with us

Szabadügynök

Van itt minden, mint a búcsúban – Top 13+1 szabadügynök offensive tackle

Az idei tackle-piac kifejezetten jónak ígérkezik a korábbi évekhez és a többi poszthoz viszonyítva is, ráadásul mindenki megtalálja a kedvére valót – van itt minden, mint a búcsúban. Vannak nagy öregek, vannak fiatalok, vannak karrierjük csúcsán lévők és vannak jó kiegészítőemberek is, ráadásul találunk passzblokkolásban, és  futásblokkolásban erős OT-t is, tehát bőséges pult elé járulhatnak a csapatok. 

A nagy öregek

Akiknek már csak nagyon rövid távú, egy éves szerződést lehet adni, de még mindig képesek segíteni egy contender csapaton.

Andrew Whitworth

Whitworth 2019-ben mutatta először a hanyatlás jeleit, de még így is egy jó left tackle-nek mondható, simán a jobb kezdők lesz még 2020-ban is – ez viszont valószínűleg tényleg az utolsó éve lesz, hiszen már 38 éves is elmúlt. A PFF értékelése alapján passzblokkolásban még mindig a 7. legjobb volt a Ramsben, mindössze egy sacket engedett 29 nyomás mellett. Valószínűleg marad Los Angelesben, de ha nem, akkor olyan csapatnak érdemes beruháznia bő $10 milliót, amelyik idén a rájátszásért tervez küzdeni és közben próbálja megtalálni a jövő LT-jét.

Jason Peters

Peters kvázi ugyanaz, mint Whitworth. Ő is 38 éves már, tehát ugyanazok a feltételek leírhatók nála is: csak egy évre szóló szerződés, nagyjából $10 millió körüli összeg egy rájátszásért küzdő csapatnál, amely eltolja egy évvel a jövő LT-jének megtalálását. Nála a sérülékenység kicsit nagyobb kockázat, mint Ramsben játszó kollégájánál, hiszen több meccset is ki kellett hagynia az utóbbi években. A PFF adatai szerint 3 sacket engedett, de csak 21 nyomást, futásblokkolásban pedig hasznosabb volt Whitworthnél. Ő jó eséllyel tényleg kikerül a piacra, hiszen az Eagles tavaly draftolta Andre Dillardot, akit két évre már nem érdemes padoztatni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások