Connect with us

Szabadügynök

Van némi fény az alagút végén – Broncos FA-kitekintő

A Broncos végre úgy zárta az évet, hogy hosszú idő után először a szurkolók elkezdhetnek reménykedni abban, hogy ha minden jól sikerült az offseason alatt, akkor a csapat a következő évben a rájátszásért lehet harcban. Persze hosszú út áll a csapat előtt és sok a teendő. Nagyon sok.

 

 

A csapatnak az overthecap.com oldal szerint közel 62 millió dollár áll rendelkezésre a szabadügynök piacon és minden bizonnyal ez az összeg közel a másfélszeresére nőhet, miután a csapat kivágja a ballasztot. Már-már szokás szerint nem is lehet mással kezdeni az egészet, mint az irányítókérdéssel. Az eldőlni látszik, hogy Drew Lockban van annyi lehetőség, hogy a Denver valós franchise irányítóként számoljon vele hosszú távon, ez pedig egyetlen dolgot jelenthet. Joe Flaccónak nincs maradása Coloradóban. A veterán irányító nem igazán a mentor típus és ha jól emlékszem ezt ő maga ki is jelentette. Ebben az esetben pedig nincs arra szükség, hogy a hatalmas fizetésével a csapatnál maradjon. Mivel a több mint 20 millió dolláros bérét aligha fogja bárki átvenni, az egyetlen út, ha a csapat kivágja. Így jókora dead money marad sapkában, de 10 milliót spórolnak is a lépéssel.

 

 

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások