About the author

11 Comments

 1. 1

  Leonidasz007

  Mcgovern mellett a CB az excel hibája :D Bocs utolag is

 2. 2

  d zoli

  Jó. De V. Lookup most akkor szabadügynök e vagy sem?

 3. 3

  acsdav2

  Azért ezt Elway (megint) nem csinálta jól a QB-val. Flacco-nak minek strukturálta úgy a szerződését, hogy abban legyen aláírási bónusz? Most benyelnek 13,6M halott pénzt.

 4. 4

  Danika

  Köszi Patrik (minden denveri szurkoló nevében), hogy ismét te kezded a sort.
  Pár helyen picit máshogyan látom. Wolfet személyesen hamarabb megtartanám, mint Chris Harrist, mintha neki a Fangio védelmi rendszere nem feküdne és lehet így kár lenne marasztalni vagy inkább rá áldozni a taget Justin Simmons helyett, akivel már nyitás előtt meg kell egyezni és így akár Chris Harris elégedetlensége eseténel is lehetne cserélni egy olyan helyre, ahol játszani akarna. Ebben az esetben mi lehetne az ellenérték? Bollesnak egy utolsó esélyt még adnék. McGovern egyértelmű hosszabítás, de Chester cikke nyomán ha már megfizetem, inkább átmozgatnám Guardba, tavaly év közepéig ott játszott és nem is rosszul és Centerbe keresnék inkább egy új játékost.
  Szerencsére idén jól áll Broncos draft cetlikkel az 5 db Top 100-es cetlivel, így meprobálhatnak egy cserét a 7-8. helyre Okudáért, ha csúszik vagy ami számomra jobban tetszene Isiah Simmonsért, aki személyes kedvencem lett főleg az NCAA döntő után, és eltolnám a WR picket későbbre.ebben az elkapó heavy draft classban. Illetve egy ismételt le trade se lenne rossz ötlet, hogy a nagyobb elkapó hiánnyal rendelkező Eagles/Patriots/ Green Bay behúzza a class 3. legjobb WR-jét. Mit gondolsz a két trade közül, melyik tűnik valószínűbbnek?

 5. 5

  Leonidasz007

  Harris tagelése és elcserélése szerintem nem jó ötlet. Sztem nem lenne nagy ellenérték. Év közben is volt róla szó és biztos próbálkozott is a csapat, de nem gondolom hogy erős picket kaphatnánk érte. 2. Kör vége-3. Eleje így hirtelen, de most még annyira se lenne surgos senkinek. Szezon kozben legalabb egy win now csapatot meg lehetett volna kopasztani. Simmons en szemely szerint azert tagelnem m ez egy nagyon kiugro ev volt az esetében és még ha akarok is hinni benne, akkor sem biztos hogy mernék adni egy hosszu tavu magas atlagu fizetest. A safetykkel vigyazni kell, raadasul Fangio rendszerebe lehet nem is kellene nagyon elit.

  Trade otletekkel kapcsolatban Okudah nagyon tetszene, o tenyleg premium corner, de nem sok eselyt latok ra hogy kicsuszik a top5bol, oda becserelni meg rémesen draga lenne. Simmonsert szinten licitalni kellene sztem. Akkor mar sokkal elkepzelhetobb ismet egy letrade, attol fughoen ki maradna bent ha a helyunkon maradunk. Ha nincs kihagyhatatlan prospect akkor mennék le picit.

 6. 6

  Antal Kiss

  ez a sok patreonos cikk rávett,hogy ne olvassa az oldalt,semmi értelme

 7. 7

  snookerista

  900 ftot nem hiszem nem tudsz rászánni. Olyan mint ha vennél egy havi online újságot sok-sok cikkel. Plusz magyarul ilyen szinvonalon nem nagyon olvashatsz mástól. Gyakran olyan statokat használnak fel amihez PFF előfizetés kéne , ugyhogy örülj inkább hogy egy ebéd áráért 1 honapig szinvonalasnál szinvonalasabb cikkeket olvashatatsz.

 8. 8

  Danika

  Való igaz, a Harrises cserehatáridős mizériát el is felejtettem. A feltrade a Top 5-be tényleg egy fél draft feláldozásba kerülne. Gyors kalkulálással 1/5 feltrade a Lionssal számolva(szerintem felmegy a Miami Tuaért) kb. így nézne ki Denver adja: I/15; II/46; III/77 és IV/115 Lions Adja: I/5. Köszönöm a gyors választ.

 9. 9

  Antal Kiss

  nem veszek ilyen újságokat, és akkor sem ér annyit,plusz rárakja a tax-ot.

 10. 10

  Debreceni József

  Kíváncsi vagyok hogy Elway meddig maradhat, ha nem válik be Lock. Szerintem ez a legnagyobb kérdés idén🙂

 11. 11

  Márton Farkas

  Oh aaz összes ilyen FA cikk támogatásos :( mondjuk megértem semmi sincs ingyen, érthető hogy egyre több cikk ilyen. De attól még kár :(

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team