Connect with us

Hír

XFL: A Guardians és a Battlehawks nyert vasárnap, eddig jól alakul a nézőszám

Az első játéknap után lement a második is az újraalakult, izgalmas új szabályokkal jelentkező XFL-ben. Vasárnap este a New York Guardians múlta felül a Tampa Bay Vipers gárdáját (23-3), illetve a St. Louis Battlehawks a liga első idegenbeli győzelmét szállította a Dallas Renegades ellen (15-9). Érdekesség, hogy mindkét nyertes gárda underdognak számított a fogadóirodák szerint.

Az első meccsen Guardians védelme 5 sacket jegyzett, lehúzott két interceptiont, kiharcolt és visszahordott TD-re egy fumble-t, mindeközben csak 3 pontot engedett, ezzel pedig igazából egyedül meg is nyerte a mérkőzést – az offense is feltett még két TD-t a táblára a rend kedvéért. Az ex-raidersös irányítónak, Matt McGloinnak voltak elég jó passzai.

Nem a második volt a leglátványosabb mérkőzés eddig a szezonban, de a Battlehawksnál az irányító Jordan Ta’amu azért szállított nagy játékokat, tette ezt a földön és a levegőben egyaránt. No meg persze kiemelhetjük Marquette King lábát is, óriási puntokat mutatott be – egyet fel is tettünk Facebookra. A dallasiaknál Landry Jones sérülés miatt nem tudott pályára lépni, cseréje pedig elég gyengén játszott, Philip Nelson ugyan jó passzpontossággal zárt, de nem tudta igazán előre vinni csapatát, amit jól mutat az 1/10-es harmadik kísérletes hatékonyság.

A tabella egy forduló után:

Fontos még kiemelni, hogy az első XFL-mérkőzés szombat este 3,3 milliós nézőszámot hozott, ami elég jónak mondható. Persze tegyük hozzá, hogy az AAF is 2,9 millióval nyitott, aztán az nem volt hosszúéletű, de az XFL-nél talán lehet reménykedni, hiszen jó TV-s üzleteket kötöttek és a nézőszám is a mérkőzés vége felé volt a csúcson, tehát nem kapcsoltak el a tévé előtt ülők.

Az első hétvége egyértelműen pozitívnak mondható az XFL kapcsán, kíváncsian várjuk, fenn tudják-e tartani az emberek érdeklődését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!