Connect with us

Hír

XFL: A Roughnecks maradt veretlen, a Dallas megszerezte első győzelmét

Lezárult a második forduló is az XFL-ben, vasárnap este pedig talán az eddigi leglátványosabb és legjobb mérkőzést láthattuk a ligában. A veretlenek csatáját a Houston Roughnecks, a nyeretlenekét pedig a Dallas Renegades nyerte. 

St. Louis Battlehawks @ Houston Roughnecks 24-28

A Roughnecks tudott veretlen maradni az első fordulót győztesen elhagyó gárdák csatáján, a mérkőzés pedig az XFL talán legjobb és leglátványosabb találkozója volt eddig. A hazaiaknál PJ Walker most is kiváló volt, a számai (20/31, 170 yard, 3 TD) nem teljesen adják vissza a teljesítményét, folyamatosan menekült a védők elől és ilyen sidearm dobásokat mutatott be:

Mindhárom TD-jét Cam Phillips kapta el egyébként. James Butler futott egy TD-t ezen felül, a védelem pedig lehúzott két interceptiont, az egyiket egy yard híján hatpontosra hordta vissza Cody Brown.

A félidőben 21-6 volt az állás, de a harmadik negyedben visszajött a Battlehawks Jordan Ta’amu vezetésével. Az irányító 30/37, 284 yard, 3+1 TD és 2 interception mutatóval zárt, a csapata pedig visszajött 4 pontra 1:40-nel a vége előtt, a defense viszont nem tudta még egyszer megállítani Walkeréket, így a Roughnecks könyvelhette el második győzelmét.

Dallas Renegades @ Los Angeles Wildcats 25-18

Todd Gurley és Melvin Gordon is kinéztek a meccsre, ha már LA-ben rendezték, a csapatokba pedig visszatértek a kezdő irányítók, akik az első fordulót sérülés miatt kihagyták – Landry Jones a Renegadesbe, Josh Johnson a Wildcatsbe. Az első három negyed nem hozott túl sok pontot, 6-3 állt az utolsó játékrész előtt az eredményjelzőn, a negyedik negyedben viszont kárpótoltak a csapatok, hiszen 34 pont került fel a táblára.

Az ex-panthersös futó, Cameron Artis-Payne (99+32 yard) indította be a történéseket, majd később ő is zárta le azokat, hiszen az első és utolsó TD-t is ő szerezte a Renagades színeiben és hihetetlen 7,1 yardos átlaggal futott. A túloldalon Nelson Spruce kapott el 89 yardot és 2 TD-t, az első két forduló alapján ő a legjobb WR a ligában. A Wildcatsnek összejött a liga történetének első hárompontos extrája is, habár tegyük hozzá, hogy egy védőszabálytalanság (12 ember a pályán) miatt nem a 10 yardosról, hanem az ötösről indították a playt.

Így a Wildcats nyeretlen maradt, a Renagades pedig megszerezte első győzelmét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!