Connect with us

Hír

XFL: Cardale Jones legyőzhetetlen, megszerezte első győzelmét a Dragons

Tegnap elkezdődött az XFL második fordulója, a DC Defenders parádés védőmunkát nyújtott és támadóoldalon is rendben volt, így simán gyalulta földbe a New York Guardianst, míg a Seattle Dragons a CenturyLink Fielden intézte el a Tampa Bay Viperst és szerezte meg első győzelmét. 

New York Guardians @ DC Defenders 0-27

A Defenders felnőtt a nevéhez, ugyanis ismét kiválóan védekezett, ami nyilvánvaló a 0 engedett pontból is, de összejött egy pick-6, még két turnover, emellett a Guardians mindössze 137 yardot tudott megtenni és 1/11-es harmadik kísérletes hatékonyságot tudott felmutatni.

Az ex-raidersös irányító, Matt McGloin a félidőben azt mondta, hogy a teljes támadó gameplant ki kell dobni az ablakon és újat kell kitalálni – nos, a második félidőben sem lett sikeresebb a Guardians.

A fővárosiak leginkább a második félidőben indultak be offense szinten, Rashad Ross és DeAndre Thopmpkins is közel 100 yardot kapott el, Eli Rogers pedig édesanyja temetését hagyta ki azért, hogy a pályán lehessen, és le is húzott 5 labdát 49 yardért. Cardale Jones irányító pedig továbbra is veretlen, egyelőre nem talált legyőzőre egyetemi és profi karrierje során sem (13-0).

Ezen kívül pedig láthattuk az XFL történetének első dupla előrepasszát is, íme:

Tampa Bay Vipers @ Seattle Dragons 9-17

A nap második mérkőzésén két nyeretlen gárda csapott össze, és a Seahawks pályáján játszó Seattle Dragons tudta megszerezni első győzelmét. Közel 30 ezer néző volt kíváncsi a találkozóra, ami nézőcsúcs az XFL-ben.

Az első félidő nem volt túl látványos, mindössze egy mezőnygól született, a második félidő viszont már érdekesebben alakult. A Vipers egy 78 yardos pick6-nek köszönhetően megszerezte története első touchdownját, azonban a Dragons gyorsan válaszolt egy hosszú passzolt TD-vel, aztán pedig egy defensive end által szerzett pick6-szel nyerte meg a mérkőzést – majd a végén még egy interceptionnel végleg lezárta a találkozót a seattle-i védelem, amely egyébként 3 sacket, még 8 negatív yardos szerelést és 6 leütött labdát mutatott fel.

Ma Dallas Renegades @ Los Angeles Wildcats és St. Louis Battlehawks @ Houston Roughnecks találkozókkal zárul a második forduló. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!