Connect with us

Hír

XFL: Már nem veretlen Cardale Jones, megszerezte első győzelmét a Wildcats

Két kiütéses győzelmet hozott az XFL harmadik fordulójának vasárnapja, ahol ismét focit láthattak a nézők St. Louisban, a Wildcats pedig az eddig veretlen Cardale Jones által vezetett DC Defenders ellen szerezte meg első győzelmét. 

New York Guardians @ St. Louis BattleHawks 6-29

A Rams elköltözése óta először rendeztek profi futballmérkőzést St. Louisban és elég nagy közönség is látogatott ki a “The Dome of America’s Centerbe”, ahol a Battlehawks fogadta és ütötte ki a New York Guardianst.

A hazai csapat végig uralta a mérkőzést, egy másodpercre sem volt hátrányban. A futójáték nagyon ment, Matt Jones 95 yardot és egy TD-t, Christine Michael 44 yardot és egy TD-t pakolt fel a táblára, ezen kívül pedig a speciális egységet kell kiemelni, amely blokkolt egy puntot, megszerezte az XFL történetének első kickoff return TD-jét (nem is akárhogy!), illetve a kicker Taylor Russolino egy 58 yardot mezőnygólt is bevágott!

A Guardiansnak semmi nem jött össze, Matt McGloin megint gyenge volt, de a második számú Marquise Williams sem ment sokra, ellenben a harmadik számú Luis Pereznek összejött egy TD-drive, de ez persze már csak garbage time-ban.

DC Defenders @ LA Wildcats 9-39

Nagy meglepetést okozva az eddig nyeretlen LA Wildcats meg tudta verni az eddig veretlen DC Defenders gárdáját, egyszerűen dominálva a mérkőzést.

Josh Johnson (18/25, 278 yard, 3TD) kiváló volt, dobált dombákat is, mellette pedig a futó Martez Cantert kell kiemelni, aki 3 TD-t is szerzett, köztük több szaltóval. Érdekesség, hogy egy hónapja Tre McBride még a DC Defenders elkapója volt, egy csere után viszont a Wildcatsben kezdte meg a szezont, most pedig 109 yardot és 2 TD-t is elkapott volt csapata ellen.

A Defenders mindössze 90 yardig jutott passzjátékok során (beleszámolva a sackeket), az egyetemi pályafutása óta veretlen és az első két fordulóban kiválóan játszó Cardale Jones négy interceptiont dobott a találkozón, így elszenvedte első vereségét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!