Connect with us

Hír

XFL: Pontgazdag szombat

Kiváló mérkőzést hozott az XFL harmadik fordulójának nyitómeccse, feléledt a Vipers, tovább hengerel a Roughnecks, Landry Jonesszal egyelőre veretlen a Renegades. 

Houston Roughnecks @ Tampa Bay Vipers 34-27

A Vipers végre beindult, kilenc negyednyi TD-nélküliség után sikerült 27 pontot feltenni a táblára, köszönhetően annak, hogy átadták a playcallingot Jaime Elizondo támadókoordinátornak. Jól is működött a gépezet, sikerült tartani a lépést a veretlen Roughnecksszel, de végül a győzelem nem jött össze, köszönhetően az ellenfél kiváló játékának és egy utolsó perces interceptionnek.

A houstoniak tovább folytatták lehengerlő játékukat, az irányító PJ Walkert továbbra is élvezet nézni. Most 306 passzolt yardot, illetve 3+1 TD-t szorgoskodott össze. Múlt héten is kiváló volt az összhang közte és Cam Phillips közt, az elkapó most is brillírozott, 194 yardot és 3 TD-t szerzett 8 elkapásból, ezzel ő lett a liga történetének legtöbb yardot elkapó játékosa egy meccs alatt.

A Roughnecks így továbbra is veretlen három kör után, a Vipers pedig nyeretlen, de végre beindult valami a csapatnál.

Dallas Renegades @ Seattle Dragons 24-12

Jól kezdett a Dragons Brandon Silvers irányításával, azonban a Renegades bedarálta ellenfelét és zsinórban 18 pontot tett fel a táblára.

Landry Jones az első hetet kihagyta sérülése miatt, de visszatérése óta 2/2 győzelem a csapat mérlege. Tegyük hozzá, hogy nem játszik tökéletesen, dobott most is 2 interceptiont, de nagyon sokat passzoltatják ebben az Air Raid offense-ben, tegnap 41-szer dobta el a lasztit. Kedvenc célpontja a tight end Donald Parham volt, aki mérete és atletikussága nyomán 2 TD-t is szerzett, az egyiket ráadásul 65 yardról. A második félidőben jobban ráfedükt a csapat a futójátékra, Cameron Artis-Payne át is lépte a 100 scrimmage yardot.

A Renegades így 2-1-gyel áll, míg a Dragons 1-2-vel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!