Connect with us

Hír

A 49ersnek nem kell Brady, a Buccaneers és a Patriots maradt opciónak?

Mivel az NFL úgy döntött, nem tolja el a ligaév kezdetét, akár két napon belül is pont kerülhet a Brady-saga végére. Az opciói viszont fogynak a Patriots irányítójának, ugyanis a Titans hosszabbított Ryan Tannehillel, Chris Simms információi szerint pedig a 49ers is kihúzta magát a versenyfutásból és Garoppolóval tervez tovább.

A korábbi Buccaneers-irányító, jelenlegi NBC-s tévés szakértő Simms elmondta, hogy a 49ers volt Brady elsőszámú vágya, azonban ezek szerint erről le kell mondania. Simms emellett kiemeli, hogy körbekérdezve a ligában úgy látja, hogy két opciója maradt Bradynek: a Tampa Bay Buccaneers és a New England Patriots.

A Buccaneers biztosan többet fog ajánlani az irányítónak, akár évi $30 milliót is, a Patriots viszont valószínűleg jóval kevesebbet, akár $20 millió körüli összegig is lemehet Belichick, főleg hogy plusz $13 millióba fog kerülni a Patsnek Brady, ha nem sikerül szerda estig megegyezni (rögtön esedékes lesz ez az összeg, bekerül a sapkába, nem lehet tovább görgetni a következő évekre).

Ezek szerint egyébként a korábban pedzegetett Raiders és Chargers nincs versenyben Bradyért, de azért még várjuk ki a végét a dolognak.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!