Connect with us

Hír

A Bengals végre megcélozná a neves szabadügynököket

A Cincinnati Bengals nem épp arról híres, hogy költekezne a piacon. A saját szabadügynökeit megtartja, jól meg is fizeti, azonban a piacról nagy nevet kvázi sosem hoz el, de még csak közepeset is alig. Ez azonban idén megváltozik! Ian Rapoport információi szerint ugyanis a csapat szakít a hagyományokkal és beleveti magát a felsőközéposztályú szabadügynökökbe. Még ha a legnagyobb sztárokért nem is fognak bankot robbantani, de igyekeznek majd jó játékosokkal betömni a lyukakat a rosteren.

Joe Burrow, a Bengals várható következő franchise irányítója a Super Bowl hetében azt mondta, hogy olyan csapathoz szeretne kerülni, amely elkötelezett a győzelmek és a Super Bowl iránt, így felvetődik a kérdés, hogy vajon a Bengals most ennek hatására akar-e többet tenni a sikerért. Az indok végülis nem fontos, a lényeg az, hogy talán mostantól többet fog tenni a csapat azért, hogy 1990 után ismét nyerni tudjon a rájátszásban.

Jelenleg $44 millió helye van a sapka alatt a csapatnak, ez viszont akár $80 millióig is növelhető, kezdve Andy Dalton elcserélésével. Az egyébként már biztos, hogy AJ Greenre legalább franchise taget fog tenni a gárda, így lesz egy sztárelkapója Burrow-nak. Emellett pedig akkor jöhetnek a jobb szabadügynökök, akik segíthetnek a Bengalsnak abban, hogy pár éven belül ismét eljusson a rájátszásig. Az FA-kitekintőnkben felvázoltunk egy alapos tervet erre egyébként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!