Connect with us

Hír

A Bucs mindent megtesz Tom Brady megszerzéséért

Tom Brady sorsa az egyik, ha nem a legizgalmasabb része az idei szabadügynök-piacnak. Nemrég mi is írtunk a potenciális csapatairól, most pedig a Raiders, a Titans, a Colts, a Chargers és természetesen a Patriots után még egy kvázi hivatalos érdeklődőt is felírhatunk a listára, a Tampa Bay Bucsot.

 

 

A Tampa Bay Times újságírója, Rick Stroud szerin a csapat all int nyom majd a piac nyitása után Tom Bradyért. Állítólag az egész Bruce Arians ötlete (ami nem meglepő, ért a veterán irányítókhoz, Carson Palmerrel is nagyot alkotott) és nemcsak a GM Jason Licht támogatja a döntését, hanem a csapatot birtokló Glazer-család is.

 

Az elképzelésben van potenciál, talán a Bucs a leginkább Brady-fit csapat. A veterán irányító előtt egy korrekt támadófal lenne, rendelkezésére állna egy szintén korrekt TE (OJ Howard) és a liga legjobb elkapóduója (Mike Evans és Chris Godwin), valamint az NFL egyik legjobb támadófelfogású főedzőjével együtt dolgozhatna. Ráadásul a csapatnak annyi pénze van, hogy nemcsak Brady kapná meg a jussát (a csapat Stroud szerint 30-40 millió dollár körüli éves fizetést is hajlandó lenne kifizetni), de még erősítésre is bőven futná.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!